Cute: Oriflame Memories Eau de toilette

oriflame-2

Oriflame lanceert drie nieuwe geuren genaamd: Chasing Butterflies, Daydreaming in a Hammock en Flirting under Fireworks. De flacons zien er super cute uit en zijn ideaal om mee te nemen voor onderweg. They’ve got my attention! 

oriflame-1

Flirting under fireworks – Chasing Butterflies – Daydreaming in a hammock 

oriflame-3

Ten eerste: complimenten voor de leuke namen! Ik word altijd erg vrolijk als merken hun best hebben gedaan op de namen van hun producten.

Flirting under fireworks bevat de geurnoten abrikoos, witte roos, zoete praline en vanille. Een zachte, vrouwelijke en zwoele geur dus! Ik vind deze erg lekker.

Chasing butterflies is een typische lentegeur: lekker fris! Dit is een geur die ik wel iedere dag zou kunnen dragen. De geur bevat bessen, honing, lindebloesem, ambrettezaad. Helaas vervliegt de geur vrij snel, maar omdat ‘ie zo handzaam is, neem je hem gemakkelijk mee in je tas, waardoor je gedurende de dag nog wat bij kunt sprayen.

Daydreaming in a hammock vind ik de minste van de drie en doet mij eerder aan een toiletverfrisser denken, en niet aan een parfum dat je daadwerkelijk op je huid aanbrengt. Deze variant staat dan ook op de badkamer! Wordt ‘ie toch nog ergens voor gebruikt ;-) In Daydreaming in a hammock zitten de geurnoten frangipanibloesem, cascalone (fris water) en kokosmelk.

oriflame-4

De eau de toilettes bevatten 30ml en kosten 25 euro per stuk. Ik vind het vooral een erg fijn formaat om mee te nemen in je tas en ze kunnen ook prima in je handbagage als je met het vliegtuig op vakantie gaat. Ideaal! In de webshop zijn ze op dit moment afgeprijsd naar € 16,99 per stuk.

Welke geur lijkt jou het lekkerst? 

Liefs van Tedje

Deze producten heb ik ontvangen ter review. 

Volg:
Delen:

5 Reacties

  1. 27 oktober 2016 / 08:09

    Wauw, die flesjes zijn alleen al zo mooi! Ik ben heel benieuwd naar de groene geur!

  2. 27 oktober 2016 / 10:18

    Wat zien ze er mooi uit! En die Flirting under the Fireworks lijkt mij het lekkerst <3

  3. 30 oktober 2016 / 16:59

    Wauw wat een prachtige flacons! Zo jammer dat er geen geurenpc bestaat hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *