Dagje toeren met een Volkswagen busje

Een dagje toeren met een Volkswagen busje. Hoe leuk is dat? Toen het bedrijf Huureenoldtimer me vroeg of ik deze super gave mintgroene volkswagenbus wilde lenen, zag ik dat natuurlijk wel zitten! 

Toeren met een Volkswagen busje

Samen met mijn lieve vriendinnetje Nadine trokken we erop uit. Super leuk om in zo’n VW camper te rijden, want je trekt hartstikke veel bekijks. De ene naar de andere duim wordt opgestoken, geweldig! Het is wel even hard werken in zo’n busje (lees: stuurbekrachtiging en soepel schakelen kent ‘ie niet), maar dan heb je ook wat. En hoe fotogeniek is deze eyecatcher? Lol hebben we in ieder geval zéker gehad, wat een avontuur om met zo’n busje op pad te gaan. Ideaal om samen met je vrienden of vriendinnen op pad te gaan om een dagje of twee te gaan toeren. Het bedrijf verhuurt de busjes (en andere oldtimers!) in een heleboel verschillende kleuren. Er zit er altijd wel eentje tussen die jij leuk vindt!

De Volkswagenbusjes worden ook vaak gebruikt als Volkswagen Photobooth. En dat snap ik wel! Hoe leuk is het om de oldtimer in te richten als photobooth op een feestje of bruiloft?

Zou jij ooit eens willen toeren met een Volkswagenbusje? 

In samenwerking met devolkswagencamper.nl, huureenoldtimer.nl en devolkswagenphotobooth.nl

Volg:
Delen:

3 Reacties

 1. Fred
  5 december 2018 / 08:29

  Leuk meiden! Jullie laten de zon schijnen op een druilerige dag!
  mooie waggie ….

 2. Joyce
  5 december 2018 / 16:50

  O dat ziet er gezellig uit! Ja voor mijn bruiloft zou ik er zeker eentje huren!
  Nu nog gevraagd worden ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *