De 10 best gelezen artikelen van 2014

bestgelezen2014

Eind december staat in het teken van overzichten. Waarom doen we dat eigenlijk? Ik weet het wel! Het is ontzettend leuk om stil te staan bij dingen die je afgelopen jaar hebt gedaan. Jullie konden gisteren mijn Take a look at my life jaaroverzicht al zien en vandaag is het tijd voor de 10 best gelezen artikelen van 2014 op Teddlicious.

 photo safe-haven-5a.jpg

1. Leuke meidenfilms 2
Ook al heb ik dit artikel in 2013 geschreven, dit is het best gelezen artikel van afgelopen jaar! Ontzettend leuk om te zien en leuk dat jullie ook van die filmfreaks zijn!

Schermafbeelding 2014-02-01 om 15.37.45

2. Leuke meidenfilms 3
Op nummer twee staat ook een ‘Leuke meidenfilms’ artikel! Via Google komen er heel veel mensen op mijn deze artikelen terecht. Ik ga er zeker meer van maken komend jaar :)

 photo BLOG.jpg

3. Another Blogging Tag
Ah, deze tag was echt leuk en die viel bij jullie dus ook in de smaak! Deze tag gaat over alles wat met bloggen te maken heeft. Wat ik zou willen verbeteren, of ik geld verdien met bloggen en of ik mijn blog zou verkopen voor 50.000 euro.. Je leest het in de tag!

4. Een lange afstandsrelatie, hoe doe je dat?
Eigenlijk had ik verwacht dat dit artikel bovenaan zou staan, maar hij heeft toch een vierde plek verdiend! Er kwamen ontzettend veel leuke reacties op dit artikel van lezers die in een vergelijkbare situatie zitten. Er reageerden zelfs een aantal bezoekers die mijn blog al heel lang volgen, maar nog nooit hadden gereageerd. Zo leuk! Misschien moet ik in 2015 meer van dit soort artikelen gaan schrijven.

5. Movie Challenges
Jullie bekeken ook massaal mijn pagina waar al mijn Movie Challenges staan. Mijn challenge voor 2014 heb ik gehaald en in 2015 ga ik weer meedoen: 125 films in een jaar kijken. Het blijft leuk!

6. Thuis sporten vs. de sportschool
Afgeloen jaar ben ik veel met sport bezig geweest (met uitzondering van de laatste twee maanden dan). Ik schreef in maart een artikel over de voor-en nadelen van thuis sporten en in de sportschool sporten.

7. A new life: op kamers en stage!
Afgelopen jaar veranderde er best veel voor mij: ik ging namelijk op kamers wonen in Utrecht en ik ging stage lopen in Hilversum! Dit artikel werd goed gelezen door jullie.

 photo IMG_3302a.jpg

8. Outfit of the day met Loavies
Wauw, wat deden er veel mensen mee aan de winactie met Loavies! En er werd ook super positief gereageerd op mijn outfit. Dat wil ik ook weer vaker gaan doen in 2015: outfitposts maken!

 photo CollageImage-2.png

9. Plog 24 januari 2014
Om de een of andere reden werd deze plog ook ontzettend goed bekeken. Ja, ik ga meer ploggen in 2015. Eigenlijk is dit gewoon een lijstje met de artikelen die jullie het liefst lezen en die ik dus ook meer moet gaan maken! Handig!

 photo CollageImage1-3.png

10. Take a look at my life: April #1  
En ook deze Take a look at my life is goed bekeken. Grappig om te zien! Ik vind de Take a look at my lifes een van de leukste artikelen om te maken voor Teddlicious, dus daar ga ik zeker niet mee stoppen!

Ontzettend leuk om te zien wat de bestgelezen artikelen zijn van afgelopen jaar. Ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken voor het bezoeken van Teddlicious en ik hoop dat jullie in 2015 weer allemaal van de partij zijn! Ik in ieder geval wel ;) Ik wil jullie ook allemaal heel veel plezier wensen vanavond. Dat jullie spetterend en knallend het nieuwe jaar in mogen gaan!

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

13 Reacties

 1. 31 december 2014 / 05:29

  Leuk om te zien. Ik ga je artikeltje over de LAT-relatie even lezen, eens zien of ik me daar nog een beetje in kan inleven (mijn vriend en ik woonden ongeveer een half jaar in ver bij elkaar vandaan).

  Fijne jaarwisseling! <3

 2. 31 december 2014 / 06:35

  Heel leuk om te zien! Het artikel over lange afstandsrelaties heb ik gemist, maar aangezien ik er zelf ook al 2,5 jaar een heb ga ik meteen even lezen. Hele fijne jaarwisseling alvast!

 3. 31 december 2014 / 07:45

  Wat leuk zo’n samenvatting. Ik ga gelijk even kijken naar de artikelen. :-)!

 4. 31 december 2014 / 08:52

  Wauw wat een stralend jaaroverzicht en ik heb deze allemaal gelezen haha! Klinkt behoorlijk stalkerig misschien xD Maar ik was in 2014 véél op je blog zo te zien haha <3 Je schrijft super en de foto's zijn te gek, keep on blogging en ik wens je het allerbeste toe voor in het nieuwe jaar! Veel liefs X

 5. 31 december 2014 / 09:01

  Wat leuk om te lezen! Ik lees (wegens tijdgebrek) veel te weinig blogs dus had het meeste nog niet gezien. Ik wist niet eens van het verhaal van je vriend in Maastricht! Maar wel leuk om dat artikel eens gelezen te hebben. En die meidenfilms zijn altijd welkom :)

 6. 31 december 2014 / 09:35

  Wat een leuk lijstje!! Er zitten leuke blogposts tussen zeg (:

 7. 31 december 2014 / 09:54

  Wat leuk om te zien wat de meest gelezen top 10 is. Ik kan niet wachten op je plogs! Leuk dat je dit in 2015 meer gaat doen. Ik wens je een hele fijne jaarwisseling!

 8. 31 december 2014 / 10:36

  Ik vind het ook altijd superhandig om te zoeken naar leuke meidenfilms haha :) Die outfit is echt zo leuk! En oeh, ik ga die blogging tag zsm invullen :) Fijne jaarwisseling! :*

 9. 31 december 2014 / 12:02

  Leuk om te zien!
  Fijne jaarwisseling en een gezond, gelukkig & liefdevol 2015 gewenst <3

 10. 31 december 2014 / 13:36

  Heel leuk om te lezen zo’n overzicht! Fijne jaarwisseling gewenst. :) Liefs

 11. 31 december 2014 / 16:03

  Hihi wat een leuk artikel over die lat relatie!
  Ik woonde eerst ook in Maastricht en mijn vriend in Utrecht.
  Ieder weekend 2 uur op en neer met de trein…maar het was het allemaal waard :D

 12. 31 december 2014 / 20:13

  Leuk om dit overzicht zo te zien! Fijne jaarwisseling! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *