De badmode van 2012

Advertorial – Ook al ziet het weer er nu nog niet naar uit, de bikini’s mogen weer uit de kast getrokken worden binnenkort! Misschien ga je wel op vakantie naar een zonnige bestemming, en dan is het natuurlijk leuk als je goed voor de dag kunt komen op het strand of bij het zwembad! De zon laat nog even op zich wachten, maar ik kan al wel genieten van de badmode van 2012, want wat zijn er weer leuke bikini’s te vinden overal! Ook zijn er een heleboel hippe badpakken te vinden met vrolijke kleuren en gave prints. Wat zijn nu de badmode trends van 2012? Klik op ‘lees verder’ en je zult erachter komen…

Welcometo the fifties!
Polkadots en de kleuren rood, wit, blauw en zwart zijn helemaal hot op het moment! En laten we eerlijk zijn, hoe schattig zijn die polkadots wel niet?

Felle kleuren
Ook de felle kleuren trend mag niet ontbreken in dit rijtje. Een effen felle kleur, altijd goed en helemaal als je bruin bent! De neontrend past ook wel een beetje in dit rijtje, als je een bikini kunt vinden in een neon kleur: kopen! Je zult dan zéker opvallen!

Prints
Allerlei verschillende bloemenprints, strepen, ruitjes, bolletjes, blokken, noem het maar op! Prints zijn weer helemaal terug. Ik vind de bloementrend persoonlijk erg leuk!

Voor al deze badmode trends kun je terecht op de site van Zalando.

Mijn favoriete trend is toch wel de felle kleuren trend. Ik heb zelf een knalblauwe effen bikini, lekker opvallend!
Wat voor bikini/badpak heb jij deze zomer?
Liefs van Tedje

Volg:

8 Reacties

 1. 12 juli 2012 / 09:56

  Zo leuk. Vooral combi van 2 kleuren. Ik heb mijn O’neill strepen badpak van vorig jaar nog, nauwelijks gebruikt :-)

 2. Bert
  12 juli 2012 / 11:32

  Mooie collectie! Ik ga voor mijn vrouw een zwembad kopen denk ik, en er haar zo een bikini bijgeven. Dan kan ze urenlang in de tuin genieten, als het weer wat meezit alvast. En anders boeken we maar een reisje naar de zon zodat ze met haar nieuwe outfit kan pronken.

 3. 12 juli 2012 / 12:58

  Ik heb best wel veel bikini’s en nog iets van 5 badpakken, het is inmiddels al een collectie geworden haha.

 4. 12 juli 2012 / 13:45

  Leuk! Ik heb net een nieuwe gekocht, een paarse.
  Die donkerblauwe met stippen vind ik wel leuk!
  Hoewel er in Nederland weinig te zonnen valt, koop ik toch elk jaar een nieuwe. (of, nouja, minimaal 1)

 5. 12 juli 2012 / 14:12

  Ik ga voor strapless bikini’s deze zomer. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *