De Grabbelton #3

De Grabbelton #3

Photobucket

Ik laat jullie twee keer per maand een kijkje in mijn leven nemen in de ‘Take a look at my life’. Nu heb ik ook al twee Grabbelton artikelen online gezet, waar ik gewoon random foto’s laat zien van mijn persoonlijke leven. Recent en minder recent. Vandaag is het tijd voor deel drie! Kijk je mee? 

Photobucket

Deze foto is al een hele tijd terug gemaakt, dat zou zomaar 3 of 4 jaar geleden kunnen zijn. In Zeeland samen met de familie van mijn vriend.

Photobucket

Surfles in Zuid-Frankrijk. Ontzettend leuk om te doen, maar wel heel moeilijk en zwaar. Vooral als er hogere golven zijn.

Photobucket

Dagje Amsterdam in 2010. We stonden met een groepje bij de I Amsterdam letters, en toen werd ik ineens door een fotografe op mijn schouder getikt. Of ik voor haar op de foto wilde. Natuurlijk! Ik kreeg daarna de foto toegestuurd, echt ontzettend leuk!

Photobucket

Op naar Italië, uitwisseling in 4VWO. Een ontzettend leuke ervaring. Ik kwam bij een gezin terecht in mijn eentje, hartstikke spannend! Ik was die week een paar dagen mijn stem kwijt, communiceren moest dus met handen en voeten. Heerlijk gegeten de hele week, die Italianen weten wel hoe ze moeten koken!

Photobucket

Frankrijk 2011. Wat een fijne vakantie was dat!

Jaarwisseling 2012-2013. Nog niet zo heel lang geleden maar ik vind deze foto zo leuk!

Photobucket

Dax, Frankrijk 2012. Dit zijn de Fontaine Chaude, daar komt water uit van 60 graden. Best warm!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een paar kiekjes uit mijn leven te zien!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 10 februari 2013 / 07:57

  Wat een leuke foto’s weer! Surfles lijkt me echt moeilijk, haha. En 60° lijkt me echt heel erg warm, als je bedenkt dat je meestal doucht onder 38/40 graden! Op die foto met het vliegtuig, van de uitwisseling naar Italië, zie je trouwens rechtsonder zo’n jongen met ouderwetse videocamera, haha.

  • Tedje
   Auteur
   10 februari 2013 / 15:04

   Haha ja 60 graden is best warm! Dat zie je ook wel aan mijn gezicht ;) haha

 2. 10 februari 2013 / 10:49

  Leuke foto’s!
  Die ene met je vriend is lief <3
  Maar ook de jaarwisseling foto met sterretjes^_^

 3. 10 februari 2013 / 12:54

  Leuk om te zien! Die armbandjes op de laatste foto zijn heel leuk!

 4. 10 februari 2013 / 13:26

  Mijn school gaat in de 5e klas ook op uitwisseling naar Italie, ik wil ook!

  • Tedje
   Auteur
   10 februari 2013 / 15:04

   Leuk! Is echt een super ervaring dus als je de kans krijgt: zeker doen!

 5. 10 februari 2013 / 15:35

  Wat leuk, zo’n overzichtje van foto’s. Je hebt altijd zo’n vrolijk gezicht :)

  • Tedje
   Auteur
   10 februari 2013 / 15:49

   Hahaha wat een lief compliment :-) Dankje Lindy!

 6. 10 februari 2013 / 16:23

  Ah, wat een leuke foto’s! Heerlijke enthousiaste meid ben je ook, vind je altijd zo stralend op de foto staan. Echt leuk!

 7. Jeanne
  10 februari 2013 / 17:56

  Is het gezellig in mestreeg?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *