De klassieke look voor de feestdagen

De feestdagen komen eraan en ook al weten we nog niet hoe we deze gezellige dagen kunnen vieren dit jaar: ik heb er zin in. Mijn kerstboom staat al in huis en ik heb een nieuwe kerstoutfit gescoord. Uiteraard met heel veel glitters! We moeten er maar het beste van maken, toch?

Klassiek rood

Met de feestdagen ga ik meestal voor een niet al te moeilijke make-up look. Voor mij betekent dat: een lichte oogschaduw met een shimmer, een strakke winged eyeliner een een likje mascara op mijn wimpers. Een beetje blush en highlighter kan natuurlijk niet ontbreken! Geen moeilijke ooglook, want die moet niet te veel afleiden. Met de feestdagen vind ik het namelijk leuk om mijn mijn lippen eens wat extra aandacht te geven. Ik ga eigenlijk altijd voor de klassieke look: rode lippenstift. Note to self: vaker lippenstift dragen! Deze L’Oréal Lipstick is precies zoals ‘ie moet zijn. Blake’s Pure Red is romig en dekt echt heel erg goed. Wat mij betreft de perfecte, klassieke rode lipstick. Wat ik heel fijn vind aan deze lipstick, is dat hij mijn lippen niet uitdroogt. Ik kan nog soepel mijn lippen over elkaar bewegen, zonder dat het droog aanvoelt of dat er velletjes ontstaan. Niets is zo vervelend als lippenstift die je lippen compleet uitdroogt, toch? Ik moet de lippenstift wel bijwerken gedurende de dag of avond, maar dat is logisch omdat ‘ie zo romig is! En het is compleet geen straf om deze mooie lipstickhuls uit je tasje te pakken!

Als je mij kent, weet je dat ik zo goed als altijd nagellak draag. Mijn favoriete merk of all time? Daar hoef ik niet lang over na te denken: OPI. Deze kleur The Thrill Of Brazil is ook echt de perfecte rode kleur en in combinatie met de base coat en de top coat blijft nagellak van OPI bij mij ruim twee weken goed zitten. In een mum van tijd heb je je nagels gelakt en het resultaat mag er zijn. Zonder al te veel moeite zien je handen er meteen mooi en verzorgd uit. En de rode kleur matcht natuurlijk perfect bij je lippen. En het is nog feestelijk ook. Wat wil je nog meer?

Weet jij al voor wat voor look jij gaat tijdens de feestdagen? 

In samenwerking met Blisso.
Foto’s: Floris Oosterveld.

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. Floris
    3 december 2020 / 09:42

    Mooie foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *