De leukste films die ik in 2014 gezien heb

 photo movies.jpg

YES! Ik heb de Movie Challenge van 2014 gehaald! Ik stelde mezelf een doel: 125 films kijken in een jaar tijd. Een doel dat best redelijk is voor een filmfreak als ik. Ik keek er in 2014 zelfs meer dan 125: Ik zou er veel meer kunnen kijken als ik zou willen, maar dan had ik waarschijnlijk geen tijd meer voor de 187 series die ik tegelijkertijd volg. Oké, niet zoveel, maar het zijn er wel een aantal. Dat hebben jullie pas nog in de Serie tag kunnen lezen. Vandaag deel ik de leukste films die ik het afgelopen jaar heb gezien. 

The Wolf of Wall Street
Misschien wel een van de beste films die ik het afgelopen jaar heb gezien. Nu ik de trailer kijk, heb ik weer zin om de film te gaan kijken! Leonardo diCaprio speelt zijn rol hier weer perfect!

Dallas Buyers Club
Van deze film had ik niet zoveel verwachtingen, maar toch vond ik hem heel erg goed!

12 Years a Slave
Een ontzettend ontroerende en indrukwekkende film. Een echte aanrader.

Hartenstraat
Gewoon leuk als je zin hebt in een vrolijke, typisch Nederlandse film. Ik had er niet zoveel van verwacht, maar ik vond hem toch erg leuk!

Saving Mr. Banks
Tsja, als Walt Disney en Marry Poppins fan moest ik deze film toch wel kijken en ik vond hem heel erg leuk!

The Other Woman
Een heerlijke vrouwenfilm voor een avondje met vriendinnen op de bank met popcorn, M&M’s en cola.

22 Jump Street
Het vervolg op 21 Jump Street was niet zo goed als ik gehoopt had, maar hij was toch erg lachwekkend. Vooral om de scène met “My name is Jeff” vond ik heel grappig.

The Fault in Our Stars
Na het lezen van het boek moest ik de film kijken. Wauw. Geen woorden voor het boek en de film. Deze film raakt je diep in je hart.

Gone Girl
Een van de beste films die ik de laatste tijd heb gezien! De film bevat wendingen die je absoluut niet ziet aankomen en daardoor maakt het een super spannende film.

The Hunger Games: Mockingjay Part I
Ik was ontzettend benieuwd naar deze film (als fan van The Hunger Games), maar ik vond de film toch wat tegenvallen. Toch moet je deze film gezien hebben. Nu kan ik helemaal niet meer wachten op het laatste deel.

Chef
Een heerlijke feelgood film over eten!

In 2015 ga ik natuurlijk gewoon door met films kijken. Ik heb weer als doel 125 gesteld en dat moet vast goed komen. Mijn vorderingen bijhouden en misschien zelf een leuke filmtip opdoen? Hou dan vooral mijn Movie Challenge pagina van 2015 in de gaten! Of kijk welke films ik in 2012, 2013 en 2014 heb gezien.

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

20 Reacties

 1. 2 januari 2015 / 10:45

  Staan erg leuke films tussen, ook films waar ik nog erg benieuwd naar ben

 2. 2 januari 2015 / 12:00

  Ik heb alleen Savins Mr Banks en Chef niet gezien, verder vond ik het allemaal leuke films. Al vond ik Wolf of Wallstreet erg lang en qua verhaal niet helemaal mijn ding. Maar qua acteren was het echt een knap staaltje werk. Dallas Buyer Club vond ik de beste uit dit rijtje denk ik.. En mijn favo film van 2014 was Into the Storm, dus tip, ga die zien! :)

  • Tedje
   Auteur
   3 januari 2015 / 13:22

   Oeh die ga ik op mijn lijstje schrijven. Dank voor de tip!

 3. 2 januari 2015 / 12:26

  Wauw, dat is veeel! De meeste hiervan staan nog op mijn lijstje om ooit te kijken, alleen TFiOS en Chef heb ik al wel gezien. Vooral die eerste vond ik heel erg mooi!

 4. 2 januari 2015 / 12:29

  Oeh leuk, ik heb er nog heel veel niet gezien! Ik wil Chef heel graag gaan kijken :)

 5. 2 januari 2015 / 13:14

  Goh, nou kijk ik best veel films. Daarom vind ik het best bijzonder dat er geen een film tussen staat die ik ook heb gezien, haha!! Geeft niks, want er staan best een aantal interessante tussen en nu heb ik dus weer wat om te kijken :)

 6. 2 januari 2015 / 13:19

  Ah zitten leuke films tussen! Ik vond de Hungergames-film heel erg leuk, ben benieuwd naar het vervolg! (:

 7. 2 januari 2015 / 13:35

  Pfff, Ik moet nog steeds the wolf of wall street, gone girl and the fault in our stars zien. Die staan al een tijde op mijn lijstje!

 8. 2 januari 2015 / 15:49

  Ik ben gek op films kijken en sommige heb ik helaas nog niet gezien. Fijn artikel!

  • Tedje
   Auteur
   3 januari 2015 / 13:21

   Wauw dat zijn er echt ongelofelijk veel!

 9. 2 januari 2015 / 23:17

  Wat een heerlijke films, veel die je noemt heb ik ook gezien :D

 10. 2 januari 2015 / 23:42

  Ik zou toch willen dat ik concentratie had om films te zien, lijkt me leuk! Ik kijk echt nooit films. Ik denk dat het aantal films wat ik in 2014 heb gezien op één hand te tellen is. Ik neem het me wel steeds voor om naar een film te gaan maar dan komt het er niet van, haha! Ik ben wel series gaan kijken het afgelopen jaar, dat is al heel wat voor mij. :p

 11. 3 januari 2015 / 12:06

  The Other Woman en The Fault in Our Stars staan ook zeker bij mijn rijtje van de mooiste films van 2014. En natuuurlijk Mockingjay Part 1 <3 Ik kan niet wachten tot part 2!

 12. 3 januari 2015 / 18:29

  Wat leuk dat je het bijhoudt! Dat moet ik ook echt gaan doen hihi. Ik ben echt verliefd geworden op The fault in our stars. Wat een prachtige film, wauw.. The Other Woman en Hartenstraat vond ik ook erg leuk! (:

 13. 3 januari 2015 / 18:51

  Leuk! Veel hiervan heb ik gezien, maar niet allemaal. Ik ben benieuwd naar Chef en Gone Girl uit je lijstje!

 14. 3 januari 2015 / 21:03

  Wow Wat heb jij veel gezien! En ook nog Gossip Girl erbij ;-)

  The wolf of Wallstreet is inderdaad top. Bizar hoe het er aan toe ging. Mijn husband is naar een lezing van de ‘echte’ wolf geweest ;-)

 15. 9 januari 2015 / 23:43

  Wow wat veel films! De meeste heb ik ook gezien, vond Chef heel fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *