De regen trotseren met een senz paraplu

IMG_8208 (1)

Zaterdag was het nog prachtig weer en heb ik de hele dag aan het zwembad gelegen. Gisterenavond hingen er echter een paar flinke onweersbuien boven ons kikkerlandje. 

Ik heb altijd een paraplu in mijn tas zitten. Je weet het namelijk maar nooit met het onvoorspelbare en wisselvallige weer in Nederland. Is het overdag prachtig weer, kan het ’s avonds zomaar met bakken uit de lucht komen vallen. Een probleem: zodra er een zuchtje wind staat, kan ik meteen een nieuwe paraplu kopen, want gewone goedkope paraplu’s kunnen niet tegen een beetje wind. Ik heb al heel wat paraplu’s versleten dus. Ik vond het altijd onzin om een duurdere paraplu aan te schaffen, want wie geeft er nu zoveel geld uit aan een paraplu? Een tijdje geleden ontving ik een paraplu van senz en nu snap ik waarom mensen geld uitgeven aan een goede paraplu. Oké, je moet even wat meer geld uitgeven, maar als je een aantal goedkope paraplu’s koopt die toch stuk gaan, kun je eigenlijk net zo goed investeren in een goede paraplu.

Ik koos voor de rode senz automatic. Die kost €54,95. Niet niks, maar dan heb je ook wat! Ik ben er super blij mee en vanaf nu gaat deze standaard in mijn handtas. Super handig: met één druk op de knop gaat de paraplu open en dicht (zodat je niet meer staat te klungelen met je paraplu terwijl het begint te regenen) en de paraplu heeft een speciale aerodynamische vorm waardoor de paraplu niet gemakkelijk om kan klappen!

Heb jij een senz paraplu? 

Liefs van Tedje

Dit artikel bevat een product dat ik heb ontvangen ter review 

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 25 augustus 2015 / 06:21

  Ik heb geen Senz paraplu maar ik hoor altijd dat dit goede, fijne stormparaplu’s zijn.. ooit zal hij ongetwijfeld in mijn huis komen, nu alleen nog even niet :-)!

 2. 25 augustus 2015 / 09:46

  Wat duur! Het zal ongetwijfeld beter zijn, maar ik blijf voorlopig bij mijn goedkope paraplu’s.

 3. 25 augustus 2015 / 13:36

  Lijkt me fijn, zo’n paraplu van betere kwaliteit die niet zo snel kapot zal gaan. Hebben we wel nodig in dit land, haha!

 4. 25 augustus 2015 / 19:04

  Jaaaa, hij is inderdaad heel erg fijn. Ik ben jaloers!

 5. Lisette
  25 augustus 2015 / 21:51

  de Senz paraply zat eens in het kerstpakket van mijn moeder, aangezien zijn geen paraplu gebruikt mocht ik hem hebben. Ben er heel blij mee! Neemt weinig ruimte in in mijn tas en een van de weinige paraplu’s die tegen een windstootje kan! Het einge wat ik jammer vind is de lengte van de stok die je vast houd (heeft zoiets een speciale naam?) die vind ik persoonlijk wat kort.

  • Tedje
   Auteur
   26 augustus 2015 / 11:04

   Ah, wat fijn dat je hem mag lenen! Ja, ik snap wat je bedoelt. Bij sommige paraplu’s zijn ze inderdaad wat langer!

 6. 25 augustus 2015 / 22:36

  Ik heb gisteravond nog een paraplu gesloopt (op de schoolopening, heel handig haha) dus die knop lijkt me wel heel praktisch! €55 zou ik er zelf niet snel aan uitgeven, maar als ze niet omklappen is dat ook wel wat waard.

 7. 26 augustus 2015 / 15:47

  Vroegah, kwam er hier nog Ko de Paraplu langs de deur. Die verkocht en repareerde paraplu’s.
  Nu dus niet meer, beter om een goeie paraplu in huis te hebben dus! (niet geopend, want dat brengt ongeluk!)
  Wat denk je: kan je beter een paraplu bij hebben voor de zekerheid, of roep je hiermee de ellende over je af en gaat het gegarandeerd regenen!?

  • Tedje
   Auteur
   27 augustus 2015 / 08:43

   Haha, wat handig, zo’n parapluman ;) Maar ik heb altijd een paraplu in mijn tas, want je weet het maar nooit hier in dit kikkerland!

 8. 26 augustus 2015 / 19:55

  Jeetje, wat een geld voor een paraplu! Zou fijn zijn als je daarmee meteen het weer kunt bedienen, haha. Nee, grapje. Ik kan me voorstellen dat het wel fijn is om zo’n stevige plu in bezit te hebben. Zeker in Nederland!

  • Tedje
   Auteur
   27 augustus 2015 / 08:43

   Jep, het is even slikken, maar ik denk echt dat ik er heel veel ‘plezier’ van ga hebben! Als je ziet hoevaak het hier regent… ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *