December TAG – warme chocomel, Harry Potter en Tony’s Chocolonely

christmas-tag

Zo verschijnen er een paar maanden geen tags meer op mijn blog en zo staan er twee fijne tags voor je klaar! Ik werd getagd door Denise voor deze december tag. Kijk je mee? 

Wat vind je het leukst aan de maand december?
De feestdagen! Ik vind de winter over het algemeen niet het leukste seizoen (want sneeuw, koud), maar dit jaar lijkt het wel alsof het nog herfst is. Fine by me! Kerst en oud en nieuw vind ik altijd erg gezellig en daar kan ik echt naar uitkijken!

Wat is jouw favoriete parfum om met de feestdagen te dragen?
Oei, wat een lastige vraag! De laatste tijd draag ik heel vaak Dolce & Gabbana Light Blue, die is echt super lekker!

Welke drie producten mogen niet ontbreken deze maand?
De lekkere body butter Frosted Plum uit de kerstcollectie van The Body Shop, een mooie donkerrode lipstick van Bobbi Brown en (heel saai, I know, maar wel iets waar ik niet zonder kan) een tinnetje Vaseline. Keep them lips hydrated! Oh, en als ik er nog een vierde aan zou mogen toevoegen: mijn nieuwe Fujifilm Instax Mini 8 die ik van mijn ouders voor Kerst heb gekregen!

Wat is je favoriete winterdrankje?
Warme chocomel met slagroom! Heerlijk na een lange wandeling of gewoon als je achter de laptop zit natuurlijk.

Wat is je favoriete kerstfilm?
Ik vind het altijd heerlijk om de films van Harry Potter te kijken! En dan helemaal het eerste deel, de Steen der Wijzen. Al kan ik ook altijd erg genieten van The Holiday!

december-tag

Welk soort snoep eet jij het meest rond deze tijd?
Ik ben niet zo’n snoeperd (ik ben meer van hartig!), maar ik moet zeggen dat ik in de winter toch wel meer chocolade eet dan normaal. En dan vooral mijn favoriet karamel zeezout van Tony’s Chocolonely.

Wat is je ultieme kerstlook?
Een wat zwaardere ooglook dan normaal met bruin, goud en zwart, een lekkere eyeliner en misschien zelfs nepwimpers! En om het af te maken natuurlijk een mooie donkerrode lipstick. En niet te vergeten: veel highlighter! Ik ben nog aan het twijfelen of ik mijn zwarte jurkje met hakken aandoe of mijn donkerblauwe pak met donkerblauwe killerheels!

Wat is je favoriete kerstnummer?
Ik ben de laatste tijd verslingerd aan alle kerstnummers die Pentatonix heeft gecoverd. Zo mooi!

Wat zijn je goede voornemens?
Net als ieder jaar: meer bewegen. Ik wil weer vaker gaan wandelen (toch maar weer mijn Jawbone Up omdoen) en vaker naar de sportschool gaan. En misschien het hardlopen weer oppakken. One step at a time!

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 25 december 2015 / 23:42

  Ah leuk dat jij hem ook vandaag hebt ingevuld! 😊 Gelukkig zijn er twee kerstdagen, kun je beide aan haha!

  • Tedje
   Auteur
   27 december 2015 / 12:29

   Haha, inderdaad! Uiteindelijk ben ik voor 2 dagen mijn pak gegaan ;)

 2. 27 december 2015 / 21:50

  Harry Potter. Always. Ik vind het ook stiekem eigenlijk nog het leukste om deel 1 te kijken, dat is tenslotte waar het allemaal mee begon. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *