Decubal deel 1

Decubal deel 1

Decubal staat bekend als het merk dat effectieve producten biedt voor een droge tot zeer droge en gevoelige huid. Ik was al bekend met de shampoo van het merk en werd benieuwd naar de andere producten van Decubal. In het najaar zal Decubal haar nieuwe, complete en vernieuwende FACE-lijn introduceren. Zijn jullie ook benieuwd geworden?

Ongeveer 3 miljoen Nederlanders hebben een droge, gevoelige huid. Hoe weet je of je een droge huid hebt?
– Je huid is trekkerig en voelt strak aan
– Je huid ziet er dof en grauw uit
– Je hebt fijne droogterimpeltjes
– Je hebt snel last van jeuk en rode vlekken
Check, check, check, dubbelcheck. Ik heb een droge huid. Als je een droge huid hebt, zitten er kleine scheurtjes in de bovenste huidlaag. Die is daardoor kwetsbaar en niet in staat voldoende vocht  vast te houden. De huid droogt daardoor uit.

Nu heeft Decubal een speciale FACE-lijn ontwikkeld voor de droge en gevoelige huid. Wat zit er allemaal in die lijn?


Reinigingsmelk – €9,99
200 ml.
De reinigingsmelk vind ik erg fijn. Als ik hem op mijn gezicht aanbreng met een wattenschijfje, gaat mijn huid niet prikken of jeuken, wat heel vaak wél gebeurt. Ik merk dat de reinigingsmelk hydrateert en kalmeert, mijn huid ziet er gelijk wat beter uit.

Tonic – €9,99
200 ml.
Wat ik erg fijn vind is dat er geen alcohol in dit product zit. Alcohol droogt de huid namelijk nog verder uit, en dat willen we natuurlijk niet! De Tonic gebruik ik na de reinigingsmelk, zodat alles van mijn gezicht afgaat. Je hoeft je huid daarna niet meer af te spoelen met water, alleen de tonic gebruiken is genoeg! Heel fijn, want water droogt je huid uit.


Dagcrème SPF 15 – €17,50
50 ml.
Dit is een dagcrème die het natuurlijk herstellende vermogen van de huid ondersteunt. Wat ik fijn vind aan deze dagcrème is dat er een SPF van 15 inzit, dit beschermt je huid tegen uv-stralen. Deze crème is lekker vettig, heerlijk voor mijn huid. Als de crème is ingetrokken, voelt mijn huid lekker zacht aan.


Oogcrème – €14,99
15 ml.
De huid rond je ogen is vaak erg kwetsbaar en dun.  Deze crème zorgt ervoor dat je vochtgehalte wat omhoog wordt gebracht en dat zorgt voor vermindering van fijne lijntjes en donkere kringen rondom de ogen. Het kleine flesje heeft een pompje, ook nog eens hygiënisch dus!

Dit zijn de eerste 4 producten uit de lijn. Ik heb er nog 5 om aan jullie te laten zien, deze komen binnenkort in een artikel, anders werd het te lang.

Zijn jullie bekend met het merk Decubal? 

Liefs van Tedje


Volg:

7 Reacties

 1. 9 november 2011 / 09:57

  Het lijken mij wel hele fijn producten, was nog niet bekend met dit merk. Leuk om erover te lezen en kennis ermee te maken.
  Liefs, xxx

 2. 9 november 2011 / 11:33

  ik heb van dit merk ooit een douche gel, body lotion, dag crème en nacht crème getest. Vond ze allemaal erg fijn! Vind het ook een goed en fijn merk!

 3. 9 november 2011 / 11:58

  Ziet er echt goed uit! Ik kende heel dit merk nog niet, wel leuk om er eens over te lezen!

 4. 9 november 2011 / 19:24

  Mij lijken dit echt hele fijne producten voor in de winkel, leuk dat je mocht testen Ted!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *