Decubal deel 2

Decubal deel 2

Een tijdje terug schreef ik over eerste vier producten van Decubal. Vandaag is het tijd voor het tweede deel! Ik ben erg tevreden over de producten waar ik over schreef. De tonic en de reinigingsmelk zijn fijn en ook gebruik ik de dagcrème elke dag. Benieuwd naar het tweede deel?Deodorant Anti-transparant, zonder parfum en alcohol – €8,99
15 ml

Het is een roll-on deodorant speciaal voor gevoelige oksels. Als ik mijn oksels heb geschoren, willen mijn oksel nog wel eens prikken als ik daarna deodorant aanbreng. Bij deze deo heb ik nergens last van. Ik gebruikte eigenlijk nooit roller deodorants en ik ben er ook geen voorstander van. Als je deo aanbrengt en daarna je kleren aantrekt, komt de deo op je kleren. Dat vind ik echt een nadeel want de deo doet zijn werk hartstikke goed.a


Vitaliserend masker – €9,99
50 ml
Het masker bracht ik lekker dik aan zodat het goed kan intrekken. Na een kwartier waste ik van mijn gezicht af en daarna smeerde ik het in met de dagcrème van Decubal. Het masker werkt erg fijn en gaat niet irriteren op mijn huid.Peeling – 14,99
75 ml

Dit is een milde scrub, dus de peeling bevat kleine scrubkorreltjes die zorgen dat de dode huidcellen aan het huidoppervlak worden verwijderd. Als ik mijn gezicht scrub met deze peeling, voelt mijn gezicht daarna heel zacht aan! Ik scrub mijn huid ’s ochtends en ik breng daarna de dagcrème aan. Een super combinatie!


Douche crème – €8,99
De douche crème zorgt ervoor dat je huid niet uitdroogt en voelt lekker zacht aan op je huid. Bij de meeste douchegels die ik aanbreng, begint mijn huid gelijk te prikken door de parfum die erin zit. Dat is het fijne aan deze douche crème: er zit geen parfum in! De crème is gevuld met natuurlijke oliën zoals sojaolie, kokosolie en zonnebloemolie. Deze oliën staan bekend om hun hydraterende en verzachtende functie.

Ik vind de verpakkingen van Decubal er goed uitzien. Strak, niet teveel poespas. Dat is ook zeker een pluspunt!

De producten van Decubal worden in de meeste apotheken verkocht. Wil je weten waar Decubal verkocht wordt in jouw buurt? Klik dan hier.

Liefs van Tedje

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Volg:

4 Reacties

    • 18 november 2011 / 09:36

      Als je een droge huid hebt, zijn deze producten echt heel fijn! Als je in de gelegenheid komt om ze te kopen zou ik dat zeker doen!

  1. 19 november 2011 / 08:03

    Ik denk dat ik dit merk maar ga proberen voor m’n huid en allergieën! Thanks Tedje voor de review! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *