Decubal Face Nachtmasker review

Decubal Face Nachtmasker review

Ik heb jullie al een aantal producten van Decubal laten zien, maar over dit product van de Face-lijn voor de droge en gevoelige huid wilde ik even een apart artikel maken: het nachtmasker. Ben je benieuwd naar de werking van het product? Klik dan gauw door!

Het Decubal Nachtmasker is speciaal ontwikkeld om de huid ’s nachts een boost te geven. Er zit een speciaal middeltje in die fijne lijntjes en rimpels vermindert. Daarnaast wordt het ontstaan van nieuwe rimpeltjes tegengegaan.


De tube bevat 50 ml

De huid wordt intensief gehydrateerd, that’s what I need! Shea butter en jojoba olie verzachten en versoepelen de huid waardoor deze er weer gezond uitziet.
Breng het masker ’s avonds aan op een gereinigde huid. Het gebied rond de mond en de ogen moet je vrij houden, net zoals bij een echt masker dus!
Het is absoluut geen masker die hard wordt of iets dergelijks, het  voelt als een vettige dagcrème. Het masker hoeft niet afgespoeld worden! Je kunt het dus gewoon laten intrekken.

Wederom bevat dit product geen parfum en parabenen. Ik ben erg tevreden over dit product: het verzacht mijn huid en ’s ochtends als ik wakker word, is mijn gezicht niet meer zo uitgedroogd als voorheen.

Wil je weten waar er bij jou in de buurt Decubal verkocht wordt? Klik dan hier! 

Liefs van Tedje

Volg:

4 Reacties

  1. 26 november 2011 / 13:24

    Lijkt me echt een super fijn product, klinkt in ieder geval heel erg goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *