Decubal Gezichtsreiniger

Decubal Gezichtsreiniger

Ik ben helemaal weg van de producten van Decubal: ze zijn perfect voor mijn droge huid. Ik kan producten met parfum niet echt verdragen in mijn gezicht, daarom is het zo heerlijk dat de producten van Decubal geen parfum bevatten! Ben jij benieuwd naar de gezichtsreiniger van Decubal en wil jij weten wat ik ervan vind?

De winter is dan nu toch eindelijk aangebroken. Als het vriest, betekent het dat iedereen last heeft van een drogere huid dan normaal. Als je je huid gaat reinigen, wil je natuurlijk niet dat je huid nóg droger wordt. Als je altijd al een droge huid hebt, of als je huid in de winter nu wat droger is, kun je de gezichtsreiniger van Decubal gebruiken. In het product zit ook kamille-extract, dit zorgt voor het kalmeren en herstellen van de huid.
Het product zit in een grote fles van 150 ml. Wat ik heel handig vind, is dat er een pompje aan de flacon zit: lekker hygiënisch!
Als je het product schudt, ziet het er zo uit! Met kleine bubbeltjes.
Zo ziet het product eruit als je één keer op het pompje hebt geduwd: foam!

Lekker uitsmeren
Ik gebruik het product iedere avond om mijn gezicht te reinigen. Daarna smeer ik het in met het Decubal Nachtmasker en ik heb daarna een lekker zacht huidje! Ik vind dit product van Decubal weer erg fijn! Het prikt niet in mijn gezicht en het pompje is handig in gebruik.

De gezichtsreiniger kost €9,99.
Wil jij weten waar je bij jou in de buurt Decubal kunt krijgen? Klik dan hier. 

Till next time! xoxo Tedje

Volg:

8 Reacties

 1. 31 januari 2012 / 08:01

  hij lijkt me echt heel fijn! maar ik heb al een goede gezichtsreiniger

 2. Sabine Mol
  31 januari 2012 / 09:37

  Heb gelijk even op de website gekeken. Vind het een goed product ga zeker de oogcreme gebruiken en ook deze gezichtsreiniger en dat voor zo’n prijs!!!

 3. 31 januari 2012 / 18:27

  Ziet er super goed uit!

  ik volg je vanaf nu via Bloglovin! Volg je me terug? xx

 4. 2 februari 2012 / 21:36

  Ik wil deze al heel erg lang uitproberen, vind Decubal ook heel erg fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *