Dekbedovertrek van Snurk

snurk-4

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met Snurk beddengoed was ik verkocht. Maar echt. Ik sliep in een Bed & Breakfast in Rotterdam, waar ze ook een dekbedovertrek van Snurk hadden. Het beddengoed ging direct op mijn verlanglijst en nu ligt het daadwerkelijk op mijn bed! 

Snurk staat bekend om zijn bijzondere en grappige ontwerpen. Het bekendste ontwerp is het Twirre dekbedovertrek. Je hebt hem in een flanellen uitvoering, maar ik koos voor die van 100 procent katoen. En hoe leuk ziet die print eruit? Het lijkt net alsof je écht een gebreide, wollen deken op je bed hebt liggen.

snurk-2

Snurk Beddengoed

Snurk is opgericht door de designers Peggy van Neer en haar partner Erik van Loo. Van Neer omschrijft hun stijl als strak en realistisch met een knipoog. En daar kan ik me wel in vinden als je de rest van hun dekbedovertrek ontwerpen bekijkt.  Het begon allemaal met een idee over een kartonnen dozen dekbedovertrek. Op een dag raakte haar vriend Erik van Loo onverwacht zijn baan kwijt. En die had op zijn beurt ook een idee: dit dekbed ontwerpen en verkopen. Samen werkten ze het plan uit om een deel van de opbrengst aan Stichting Zwerfjongeren Nederland te geven. Want een daklozen dekbedovertrek slaapt alleen lekker als u er ook daklozen mee helpt! De stichting was enthousiast en Van Neer en Van Loo besloten de sprong te wagen, en met succes! Inmiddels heeft Snurk beddengoed tientallen dekbedovertrekken en sierkussens.

snurk-1snurk-3

Naast dat het beddengoed er heel grappig uitziet op je bed (je moet echt even twee keer kijken), is het ook nog eens fijn materiaal. De fotoprint zit overigens zowel op de bovenkant als op de onderkant van het dekbedovertrek. Ik ben er super blij mee!

Wat vind jij van het dekbedovertrek van Snurk? 

Liefs,
Tedje

Dit is een gesponsord artikel. 

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 14 juni 2017 / 09:02

  Haha, wat een grappig dekbed! Ik vind het ook heel mooi staan! Het ziet er zo heerlijk zacht uit.

 2. 14 juni 2017 / 10:02

  Wat een supertoffe print! Lekker knus. Fijn ook dat ze een deel van de opbrengst aan het goede doel doneren.

 3. Yara
  14 juni 2017 / 10:16

  Waaauw wat is ie mooi!

 4. 14 juni 2017 / 11:05

  Super mooi! Ik heb al vaker van Snurk gehoord en vind al hun beddengoed er altijd zo leuk uitzien :)

 5. 26 juni 2017 / 16:48

  Wauw echt heel mooi ik wil er zo ook nog eentje kopen. Ik heb zelf een flanelle versie met kerstprint in het bordeaux. Mijn absolute favoriet!
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *