Dermolin Bodycrème

Dermolin Bodycrème

Zoals jullie misschien al weten, ik heb een droge en gevoelige huid door mijn eczeem. Nu het zomer wordt (nog niet echt te zien trouwens) is het zeker belangrijk dat mijn huid goed gehydrateerd wordt. Zon en water drogen je huid namelijk uit. Vandaag laat ik aan jullie de nieuwe bodycrème van Dermolin zien. Dermolin is een merk speciaal voor de gevoelige huid. 

Dermolin bodycrème review

Jullie hebben al eerder de dag- en nachtcrème van Dermolin kunnen zien. Die bevallen mij ontzettend goed. In de producten van Dermolin zit namelijk geen parfum, en daar reageert mijn huid enorm op. Alle grondstoffen die verwerkt zijn in de producten van Dermolin zorgen voor zo min mogelijk irritatie en overgevoeligheid. Belangrijk voor de gevoelige huidjes!

De bodycrème van Dermolin zit in een mega grote verpakking: 200ml maar liefst. Hier kan ik de zomer wel even mee door hoor!

Zo ziet de pot eruit, met de kleuren zoals we gewend zijn van Dermolin. Lekker vertrouwd!

De crème is niet al te vet, hij trekt gelijk goed in als je hem op je huid aanbrengt. Dat is wel fijn, want een vettig laagje op je huid voelt niet zo prettig aan, zeker niet in de zomer als het warm is.

De crème smeert goed uit omdat hij zo lekker romig is. Hij ruikt naar niks, gewoon een neutrale geur. Dat komt omdat er geen parfum in zit.

De ingrediëntenlijst

Ik ben erg tevreden over deze crème, deze gaat goed gesmeerd worden komende zomer.
De pot van 200ml kost €9,95, wat ik niet duur vind voor zo’n enorme hoeveelheid. Bestel hier de Dermolin bodycrème op Bol.com. 

Bekijk hier alle Dermolin producten op Bol.com 

Waren jullie al bekend met het merk Dermolin?

Liefs van Tedje

 

Volg:

7 Reacties

  1. 22 juni 2012 / 10:54

    Hij klinkt erg fijn! Ik heb nog geen ervaring met het merk.

  2. Anouk
    23 juni 2012 / 13:31

    Fijne producten hebben ze inderdaad. Ik ben allergisch voor bijna alles en sinds ik dit merk ontdekte bij de Tuinen, zie ik er niet meer uit als een gestippelde paddelstoel na het douchen/insmeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *