Dermolin Douche Olie

Dermolin Douche Olie

 photo IMG_5789a.jpg

Dermolin is een merk dat je misschien al vaker hebt gezien op Teddlicious.nl. Dat komt omdat er in de producten van Dermolin uitsluitend bestanddelen zitten die zacht zijn voor je huid. Ik heb eczeem en een droge huid en dan is deze eigenschap erg fijn. Geen bestanddelen zoals parfum en dat is voor de droge huidjes heel prettig. Kijken jullie mee wat ik van deze douche olie vind van Dermolin? 

Dermolin douche olie review

 photo IMG_5790a.jpg

Ik vind olie persoonlijk altijd erg prettig in de douche, omdat het je huid lekker zacht houdt. Nu mijn huid weer wat droger begint te worden en begint te vervellen na de vakantie is dat wel lekker. De olie zit in een simpele doorzichtige fles met een witte dop. De verpakkingen van Dermolin zijn niet klinisch zoals je misschien vaak gewend bent bij merken ‘waar niks inzit’, als jullie begrijpen wat ik bedoel. Ik had liever een verpakking gezien zonder dop, dat is makkelijker voor onder de douche.

In de olie zitten geen parfum en parabenen. Deze bestanddelen zorgen ervoor dat je huid uitdroogt, en dat is dus nu niet het geval.

 photo IMG_5792a.jpg

Als je de olie aanbrengt op je natte huid in de douche denk je eerst dat het gewoon olie blijft en niks doet. Totdat je begint met uitwrijven, want dan begint de olie heel licht te schuimen. De structuur van de olie blijft zeker voelbaar en zorgt ervoor dat je het goed kunt uitsmeren. Als ik aan de dop ruik, moet ik denken aan vanille extract, dus er zit een beetje vanille in, zo staat dat ook in de ingrediëntenlijst. Lekker, maar niet al te aanwezig en dat vind ik prettig. Een redelijk neutraal geurende douche olie dus.

Ik ben erg tevreden over deze douche olie. Hij irriteert mijn huid niet doordat er geen parfum, parabenen SLS of SLES inzit. Dermolin maakt wat mij betreft zijn belofte waar met de tekst: ‘Wij begrijpen en respecteren je gevoelige huid. Daarom bevatten onze producten alleen maar huidvriendelijke bestanddelen, die zacht zijn voor je huid.’  Dit product is echt wat voor jou als je op zoek bent naar een douche olie zonder irriterende bestanddelen. Bestel de Dermolin douche olie hier op Bol.com. 

Bekijk hier alle Dermolin producten op Bol.com 

Ben jij bekend met het merk Dermolin? 

Liefs van Tedje

Volg:

8 Reacties

 1. 5 september 2013 / 07:47

  Klinkt goed! Ik ben met mijn huidje ook altijd op zoek naar een goede olie!
  Ik ga deze zeker een keertje proberen.

 2. 5 september 2013 / 19:46

  Wow, dat klinkt echt vriendelijk voor je huid! Fijn!

 3. 5 september 2013 / 19:54

  Ik kende het merk niet, maar het lijkt me erg goed. Aangezien er al geen schadelijke producten in verwerkt zitten, super :) x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *