Design inspiratie: Artisan

Als ik iets leuk vind om te doen, is het wegzwijmelen bij prachtige interieurplaatjes op Instagram. Een van mijn nieuwe ontdekkingen is het designmerk Artisan, en daar vertel ik je graag meer over!

Verrassend puur en tijdloos. Dat zijn de unieke designitems van Artisan. Het merk komt uit Bosnië en Herzegovina en is van oorsprong een traditionele houtwerkplaats uit Costovic met liefde voor het natuurlijke element hout. Ruim 50 jaar ervaring in het bewerken van hout is zichtbaar in de huidige collecties, waaronder de iconische Neva collectie. Het merk heeft prachtige houten meubels in hun assortiment, ik wil het allemaal!

Houten design meubels

De tijdloze en authentieke designs zijn ontstaan middels een gerespecteerde ontwerpfilosofie, waarbij hout de basis vormt en er een samensmelting plaatsvindt tussen ambachtelijk werk en de nieuwste technologieën. Artisan houdt van hout en deelt deze liefde graag door meubelen te maken voor mensen die de passie voor hout van topkwaliteit delen.

Artisan Neva collectie

Het merk werkt samen met lokale designers, die actuele trends combineren met tijdloze ontwerpen en altijd werken op basis van de hoogste kwaliteit. Zelf ben ik erg gecharmeerd van de Neva collectie, en dan met name de Artisan Neva stoel. Het is een simplistische eetkamerstoel die zich onderscheidt door zijn klassieke elegantie. Door het gebogen natuurlijke hout straalt de stoel puur vakmanschap uit en zorgen de verfijnde lijnen en organische rondingen voor karakter aan de eetkamerstoel. Wat een plaatje! De stoel is in verschillende soorten hout verkrijgbaar: Amerikaans/Europees walnoot, eiken, essen, kersen, iepen of esdoorn. Nu alleen nog even sparen, want een exemplaar van deze parel is verkrijgbaar vanaf 854 euro.

Ook een geweldig item uit de Neva collectie is de Artisan Neva Loungestoel. De kleine Lounge-serie is geïnspireerd op de klassieke loungestoelen uit de 20e eeuw en in een nieuw en moderner jasje gestoken. Dat maakt de loungestoel eigentijds en perfect als pronkstuk in iedere woonkamer. Het is een veelzijdig design wat in vele interieurstijlen zijn plaats weet te vinden. Ik zie mezelf al zitten in deze stoel met een boek en een kop thee!

Ben jij al bekend met het merk Artisan? 

In samenwerking met MisterDesign 

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *