Deze items wil ik graag in het nieuwe huis

Ons huis wordt stukje bij beetje steeds completer! Maar met een eigen huis ben je – denk ik – nooit echt helemaal klaar. Zo staan er ook nog wat dingen op mijn verlanglijst om het huis nog wat gezelliger te maken.

 

De eerstvolgende aankoop die ik ga doen zijn vloerkleden voor het kantoor en de slaapkamer. Vooral mijn kantoor is nog erg kaal en een vloerkleed is natuurlijk de perfecte sfeermaker! Ook klinkt het nog hol in mijn kantoor – wat tijdens het bellen en online video meetings niet heel fijn is. Ik ben mijn Pinterest-bord al lekker aan het vol pinnen met mooie beige kleden. Vooral ronde modellen trekken mijn aandacht, en ik heb ook al een paar rechthoekige effen exemplaren gezien met een bijzonder 3D-patroon. Erg leuk! Bij OTTO heb ik al hele leuke vloerkleden gezien, dus die gaan op mijn wishlist.

Slaapkamer leuker maken

In de slaapkamer staat alles wat er zou moeten staan. We hebben een nieuw bed – dat echt heerlijk slaapt – en we hebben onze kledingkast meeverhuisd. In plaats van een stoel waar je al je kleding overheen hangt (herkenbaar?) hebben we nu een kledingrek. Heel handig! Onderin staan schoenen, je kunt er kleding op leggen en er is ook ruimte voor hangers voor bijvoorbeeld colberts of jurken. Ook staan er twee beige manden voor de was. Allemaal praktisch dus, maar er mist nog een beetje sfeer. Ik wil hier dus nog een leuk kleed (ook lekker als je je bed uit stapt en je belandt op een zacht, warm kleed in plaats van een koude vloer) en ook mijn nachtkastjes zijn wel aan vervanging toe. We hebben nu rolgordijnen, maar voor wat meer sfeer kunnen we misschien ook wel normale gordijnen ophangen. Ook staat er al weken een schilderij op de grond dat nu éindelijk wel eens opgehangen kan worden. Genoeg te doen dus!

Badkamer: project voor op de lange termijn

De badkamer die we nu hebben is prima. Alles functioneert, maar het is erg recht toe recht aan. In de loop van de tijd lijkt het me dan ook leuk om voor een nieuwe badkamer te sparen. Met een mooie, houten wasmeubel met dubbele wastafel, een grote ronde spiegel erboven, een inloopdouche en misschien wel een bad! Dromen mag, toch?

Heb jij nog items op je wishlist voor in je huis? 

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *