Dingen die fijn zijn #2

Hebben jullie ook zo genoten van die heerlijk zonnige dag gisteren? Soms moet je gewoon even stilstaan bij de dingen die fijn zijn en waar je gelukkig van wordt. Het is goed om af en toe dingen op te schrijven waar je gelukkig van wordt, ook al zijn het maar kleine dingen. Dan besef je weer hoe goed je het eigenlijk hebt! Ik hoop dat ik jullie kan inspireren om ook een lijstje te maken met dingen die fijn zijn en dingen die jou gelukkig maken. Je hoeft die lijstjes niet perse te delen zoals ik doe, maar je kunt ze ook voor jezelf bewaren in een leuk schriftje of ergens ophangen. 

❤ Eindelijk mooi weer! Doei winterjas, laarzen en warme truien. Hallo sneakers, t-shirten en zonder jas naar buiten!
❤ Freelancen op mijn oude stageplek. Ik heb het daar zó naar mijn zin en ik word met open armen ontvangen door iedereen. Deze week ben ik weer twee dagen op kantoor aan het werk.
❤ Logeerpartijen bij Lizzy. Sinds ik geen kamer meer in Utrecht heb, kan ik bij haar blijven slapen als ik moet werken in Hilversum. Zo lief dat ik altijd mag blijven slapen en het is ook nog eens super gezellig ook! We koken altijd samen, we gaan sporten of lekker bankhangen.
❤ Mijn All Stars weer uit de kast door het lekkere weer.
❤ Vrolijke tulpen op tafel bij mijn ouders. Daar word ik blij van.
❤ Lezen in de trein. Ik reis heel veel met de trein en de tijd gaat zoveel sneller als ik aan het lezen ben. Op Adorable Books hou ik bij welke boeken ik allemaal al gelezen heb dit jaar, mocht je benieuwd zijn.
❤ Bloggen in de zon. Nu ik dit artikel schrijf, zit ik buiten in de tuin bij mijn vriend. In de zon dus. In een hemdje met een glas cola erbij, optimaal genieten!
❤ Mijn nieuwe horloge van Daniel Wellington. Hij is zo pretty!
❤ Heerlijk vind ik het dat het weer langer licht blijft! En dat het eerder licht is. Niets is zo deprimerend als ‘s ochtends wakker worden als het nog donker is en thuis komen als het alweer donker is.
❤ Vakantieplannen! Samen met mijn vriend en een ander koppel zijn we van plan om twee weken naar Frankrijk te gaan in de zomer. Ik heb er nu al zin in. Can’t wait!

Welke dingen maken jou blij? 

Liefs van Tedje

 

Volg:
Share:

13 Reacties

 1. 9 maart 2015 / 07:54

  Aah wat een heerlijke blijmakers, klinkt echt super! Alleen al van het lezen word ik gelukkig, maar ook echt een heerlijk vooruitzicht deze zomer voor je in Frankrijk!

 2. 9 maart 2015 / 10:46

  Leuk om te lezen! Ik zou ook blij worden van zo’n ontzettend mooi horloge <3

 3. 9 maart 2015 / 11:09

  wat een mooi lijstje, vooral het zonnetje maakt me heel blij jammer dat het weer vandaag weer minder is :(

 4. 9 maart 2015 / 12:35

  Heeeeel fijn lijstje! Het is idd heel belangrijk om stil te blijven staan bij dit soort dingen.

  Wat mij blij maakt is dat ik weer lekker thuis ben na een week Parijs. Weer lekker kan knuffelen met mijn man en katten en kan terugkijken op een fantastische week in Parijs <3! De zon maakte mij gisteren ook enorm blij, net als macarons eten, mijn neefje knuffelen en lieve cadeautjes krijgen van mijn zus!

  Veel liefs! X

  • 9 maart 2015 / 16:45

   Wat heerlijk dat je in Parijs bent geweest, Rosie! En ik snap dat je blij wordt van macarons eten, yum! Daar heb ik nu ook trek in!

 5. 9 maart 2015 / 12:46

  Het vooruitzicht dat ik van de zomer op vakantie ga! Oh, ik heb er nu al zin in.

 6. 9 maart 2015 / 16:49

  Heerlijke lijst! Bloggen in de zon: HEERLIJK! Ik ben blij dat het eerder en langer licht is.

 7. 9 maart 2015 / 17:14

  Ik ben ook zo verliefd op m’n nieuwe Daniel Wellington horloge! Super lief van Lizzy dat je bij haar mag blijven slapen! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *