Dingen die fijn zijn

 photo Fijnedingen.jpg

Soms moet je gewoon even stilstaan bij de dingen die fijn zijn en waar je gelukkig van wordt. Gisteren had ik zo’n moment en toen kreeg ik inspiratie om dit artikel te schrijven. Sowieso is het goed om af en toe dingen op te schrijven waar je gelukkig van wordt, ook al zijn het maar kleine dingen. Dan besef je weer hoe goed je het eigenlijk hebt! Ik hoop dat ik jullie kan inspireren om ook een lijstje te maken met dingen die fijn zijn en dingen die jou gelukkig maken. Je hoeft die lijstjes niet perse te delen zoals ik doe, maar je kunt ze ook voor jezelf bewaren in een leuk schriftje of ergens ophangen. 

❤ Het feit dat het begin november is en dat ik dit weekend zonder jas naar buiten kon. Hoe bizar?! Van mij mag de hele winter overgeslagen worden hoor!
❤ Niezen als je daar al de hele tijd op wacht en het wilde eerst niet lukken. HATSJOE! Eindelijk! Verlossing!
❤ Wafels eten in het park in Maastricht met mijn vriend
❤ Weten dat we nog 37 afleveringen van Suits te gaan hebben. Ik vind het echt een heerlijke serie! Niet alleen om de mannen (helloooo Harvey and Mike!), maar ook omdat de serie ontzettend grappig is, maar tegelijkertijd ook serieus. Love it.
❤ Naar concerten gaan. Iedere keer weer iets magisch! Ik ga de laatste tijd veel naar concerten. Het is iedere keer weer een smak met geld, maar de ervaring die je ervoor terugkrijgt vind ik onvergetelijk. Ik ben nog steeds aan het nagenieten van alle concerten waar ik naartoe ben geweest en de voorpret die je hebt is ook zo leuk!
❤ Leuke dingen op de planning hebben staan. Nu ik op kamers woon in Utrecht vind ik het leuk om ’s avonds leuke dingen te plannen met vriendinnen en dat doe ik dan ook. Soms is het een beetje te veel van het goede en dan moet ik even minderen, anders heb zo drie à vier avonden iets gepland staan. Het is af en toe ook goed om even voor jezelf te kiezen en lekker niks te doen. En daar kan ik dan ook extra van genieten! Een avondje bloggen en afsluitend een aflevering serie kijken op de bank, heerlijk!
❤ Dat jullie het nog steeds zo leuk vinden om mijn blog te bekijken! Het feit dat je deze regel leest, doet echt heel veel met me hoor! Ik vind het zo bijzonder om te zien dat jullie steeds weer terug komen op mijn blog en daar ben ik jullie onwijs dankbaar voor!
❤ De natuur. De mooie rode gloed die de lucht soms heeft voordat de zon ondergaat, of hoe mooi de bomen zijn nu het herfst is.

Waar kan jij van genieten?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

15 Reacties

 1. 3 november 2014 / 05:45

  Leuk dat je happy bent en veel naar concerten gaat.
  Je hebt een mooi leven en daar maar men dan inderdaad heel dankbaar voor zijn en ook het zonnige weer ;-)

 2. 3 november 2014 / 07:34

  Leuk lijstje! Dat opletten dat ik niet teveel plan heb ik ook altijd, ben altijd zo enthousiast en dan denk ik daarna oepsss dat was niet zo handig!

 3. 3 november 2014 / 07:36

  Harveeeeey <333 Harvey is always a good idea <3 En natuurlijk lezen wij die regel, het is juist te gek dat jij elke keer weer zulke mooie artikelen weet te schrijven! Wij blijven wel komen hoor, never forget that <3

 4. 3 november 2014 / 07:52

  Wat goed dat je bij deze dingen stil staat :D En je blog is gewoon erg leuk! x

 5. Fred
  3 november 2014 / 08:26

  op zondag morgen, na een levering, omrijden door de polder. Vieze auto maakt dan niet uit. Irritant 30 km per uur rijden, Herten gespot, mooie kleuren, uitgestrektheid, rust ….. momentje ultiem genieten.

 6. 3 november 2014 / 11:57

  Ik kan echt genieten op het moment dat de tentamenweek is afgelopen haha

 7. 3 november 2014 / 19:52

  Leuk om dit lijstje te zien…waar ik blij van word, ….de chocoladeletters die je weer overal ziet maken mij wel blij…de sfeer van de Decembermaand!

 8. 3 november 2014 / 22:23

  Fijn lijstje! Ik word blij van mooi weer, lange wandelingen met mijn vriend, kaarsjes en lampjes in huis en het vooruitzicht op een hotelovernachting deze maand.

 9. 4 november 2014 / 12:26

  Ik ging ook echt extreem veel leuke dingen plannen toen ik op kamers woonde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *