Dingen die ik ga missen van op kamers wonen

Jeetje. ik heb nu bija drieënhalve maand op kamers gewoond en aanstaande vrijdag komt er een einde aan. Helaas! Mijn stage in Hilversum loopt af en ik moet mijn kamer in Utrecht uit. De tijd is echt voorbij gevlogen. Het leek net vorige week toen ik dit artikel schreef. Welke dingen ga ik missen? 

– Alles zelf bepalen. Wat je gaat eten, wanneer je gaat opruimen en het maakt niet uit als je de afwas een dagje laat staan.
– Gezellige dingen doen met mijn vriendinnen uit Utrecht. Samen koken en chillen met Rinske en Lizzy, gonna miss you!
– In 10 minuten in de stad zijn. Ik geef toe: ik ben er niet veel geweest, want ik loop vijf dagen in de week stage en ben altijd pas om 6 uur thuis.
– Ik ga mijn stage en alle lieve mensen missen. Ik heb echt een super leuke tijd gehad en ik voelde me zo op mijn gemak daar! Zo gek om te beseffen dat ik over een week weer full time thuis woon en weer naar school moet..
– Ontbijten met een halve aflevering Gossip Girl.
– Mijn kamer in Utrecht! Het was dan niet echt mijn eigen kamer, want de spullen die erin stonden zijn van het meisje waar ik de kamer van huur, maar het voelde toch wel een beetje als mijn plekje.
– Een treinstation hebben 2 minuten fietsen van je huis.

Donderdag is mijn laatste stagedag en vrijdag komen mijn ouders om al mijn spullen te verhuizen. Ik vind het zo gek dat ik dan ineens afscheid moet nemen! Mijn kamer vind ik dan nog niet zo erg, maar vooral stage is gewoon heel gek. Ik heb daar zoveel geleerd en ik mocht er ook zoveel doen! En van de een op andere dag ben ik daar dan gewoon niet meer.

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 22 november 2014 / 06:17

  Ik kan me voorstellen dat je dat gaat missen :D. Snel weer op andere kamers als je studie het toelaat! Op jezelf is heerlijk.

 2. 22 november 2014 / 09:46

  Gek is dat hè? Het voelt nu allemaal alsof je het heel erg gaat missen, maar je bent zo weer gewend aan thuiswonen, tenminste dat heb ik altijd haha. Stage zal denk ik wel even gek zijn, van heel veel werken naar een mega saai blok op school haha. Ach we helpen elkaar er doorheen :P Ennn het is bijna KERST!

 3. 22 november 2014 / 11:19

  Wat balen dat je zo snel al weggaat :(

 4. 22 november 2014 / 12:17

  Ik kan mij heel goed voorstellen dat je al deze dingetjes gaat missen….

 5. 22 november 2014 / 12:24

  Dat zal écht wennen worden lijkt mij. Ik woon nu 3,5 jaar op kamers en zou echt niet meer anders willen. Ik denk dat ik nu niet meer thuis zou kunnen wonen. Dat weet ik eigenlijk wel zeker. Je bent zo op jezelf en alles kunt doen wanneer jij dat wilt. Succes deze week en met verhuizen. :D

 6. Eleni
  22 november 2014 / 13:03

  Tijd gaat snel he! Heb je geen mogelijkheid om straks weer ergens anders op kamers te gaan? Ik zou niet meer anders willen nu! Al woon ik niet echt op kamers in een studentenhuis, maar in een zelfstandig studentenapartementje, heerlijk.

 7. 22 november 2014 / 13:17

  Lijkt me moeilijk om weg te gaan en alles weer in te moeten pakken…. en de tijd dat je alles mag bepalen komt ook weer eens terug :)

 8. 22 november 2014 / 14:09

  Raar dat je dan ineens weer “full time” thuis woont. Ik woon 1 jaar nu op mezelf en ik zou het echt heel raar vinden om ineens weer bij mijn ouders te gaan wonen. Je weet door dit wel dat je voor jezelf kan zorgen ;)

 9. 22 november 2014 / 17:32

  Dit lijkt mij inderdaad even wennen terug naar huis nadat je op jezelf hebt gewoond. Ontbijten met Gossip Girl klinkt goed, dit lukt mij niet met twee kinderen en een man in huis ;-)

 10. 22 november 2014 / 18:42

  ik zou het me niet meer kunnen voorstellen om weer thuis te wonen. maar ik woon dan ook al sinds mijn 17e al niet meer thuis (woon al ruim 6 jaar samen). maar soms mis ik wel het eten van mijn moeder :3

 11. 22 november 2014 / 18:53

  Ah ja ik snap hoe moeilijk het dan is om terug te gaan! Maar je hebt wel een heeele leuke ervaring gehad (:

 12. 24 november 2014 / 14:20

  ik kan het mij heel goed voorstellen dat je het gaat missen. Ik vind het ook echt heerlijk om op mezelf te wonen

 13. 26 november 2014 / 20:57

  Het lijkt mij ook echt super raar. Ik woon alweer 4 jaar op mezelf en ik moet er eigenlijk niet aan denken om weer naar mijn ouders te gaan haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *