Dingen die ik vaker zou moeten doen

Schermafbeelding 2014-07-12 om 15.44.21
Een tijdje geleden plaatste ik een artikel met dingen die ik niet meer zou moeten doen. Vandaag deel ik de dingen die ik juist vaker zou moeten doen! 

❤ Mijn kamer opruimen en schoonmaken. Ik ben daar nogal lui in. Eigenlijk stom, want het is misschien nog geen half uurtje werk. Misschien moet ik er een soort van challenge van maken.. Dan hou ik me wel aan dat soort dingen. 

❤ In een stad waar ik vaker kom andere dingen ontdekken. Zo ging ik laatst naar een koffietentje vlakbij het station van Breda. Ik was er al tienduizend keer langsgelopen, maar ik was er nog nooit naar binnen gegaan. Wat blijkt? Ze hebben heerlijke muffins, cakejes, broodjes en koffie! Vaker naartoe gaan dus :) 

❤ Andere routes nemen in steden waar ik vaker kom. Zo leer ik weer nieuwe dingen ontdekken :) 

❤ Genieten van kleine dingen. Dat doe ik al heel vaak, maar ik wil er nog meer bewust van zijn. 

❤ De tijd nemen om een tijdschrift te lezen. Nu blader ik er vaak vluchtig doorheen en lees ik de verhalen en interviews maar half. Not good. 

❤ Boeken herlezen. Ik lees heel veel boeken, maar het komt bijna nooit voor dat ik boeken meerdere keren lees. Ik ben nu weer begonnen aan de serie Shopaholic. Zo leuk om dat weer te lezen! 

❤ Snackvrije weken houden. Geen snoep, koek en chips. Ik moet af en toe chips eten, want anders word ik ongelukkig, maar ik mag best wat minderen. 

❤ Lezen en daarna gaan slapen. Niet nog een half uur Instagram checken waar amper foto’s bijkomen. 

Welke dingen zou jij vaker moeten doen? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 30 juli 2014 / 08:20

  Aah superleuk lijstje! Echt heel leuk om te lezen!

 2. 30 juli 2014 / 09:51

  Lezen voor je gaat slapen is zo fijn! Het lukt me alleen nooit omdat ik er een uur over doe voor ik in bed lig omdat ik tussendoor telkens social media check enzo, en als ik dan in bed lig vallen mijn ogen al dicht :’)

 3. 30 juli 2014 / 10:42

  Toevallig heb ik eergisteren mijn kamer echt zo goed uitgemest. Ik heb twee vuilniszakken weggegooid, een stuk of 100 oude tijdschriften en wat oude tassen. Ik kan gewoon weer helemaal rondlopen in mijn kamer, wauw haha! Zou ik ook zeker vaker moeten doen haha!

 4. 30 juli 2014 / 11:30

  Dat laatste moet ik ook vaker doen zeg.. Vaak lig ik nog zeker een uur te whatsappen of de social media langs te scrollen wat vaak ten koste gaat van mijn slaap

 5. 30 juli 2014 / 16:47

  Haha, bij ongeveer elk puntje: yep, ja, that’s me. Grappig om te lezen!

 6. 31 juli 2014 / 09:39

  Tijdschriften helemaal lezen doe ik altijd wel, en dat tussendoor snacken (chips eten) kun je maar beter wel doen! Anders ga je het ongelofelijk craven

 7. 31 juli 2014 / 10:14

  Herkenbaar! 6 van de 8 punten op je lijstje zou ik ook vaker moeten doen! Vooral opruimen, daar heb ik nooit zoveel zin in ;) En de tijd nemen om te lezen (boeken en tijdschriften). Heb nog een hele stapel liggen, maar kom er nooit aan toe (omdat ik de tijd er niet voor neem, terwijl ik die af en toe wel heb!)

 8. 1 augustus 2014 / 16:30

  Leuk om te lezen! Ik zou vaker mijn kwasten moeten wassen en mijn gezicht / lichaam scrubben. Dat zou ik helaas veel te weinig.

 9. 4 augustus 2014 / 16:29

  Haha oohh ik moet ook vaker een tijdschrift lezen i.p.v. op instagram zitten in bed :( Boeken zou ik ook weer eens moeten lezen op een of andere manier doe ik dat alleen nog maar op vakantie.

 10. 6 augustus 2014 / 21:43

  Snackvrije weken zijn een goed idee! Ik wil ook vaker een boek lezen. En weer naar de bios!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *