Dingen waar ik naar uitkijk in april

April is begonnen en dat betekent dat het eerste kwartaal van 2018 voorbij is. Ben jij het ook met me eens hoe snel die eerste drie maanden zijn gegaan? Is toch niet normaal? Tijd om vooruit te blikken op april! 

Weekendje Brugge

Komend weekend ben ik in Brugge met acht vriendinnen van de middelbare school! Het belooft mooi weer te worden dit weekend, dus dat maakt het wel extra leuk. Sinds we van de middelbare school af zijn (dat is inmiddels al bijna 7 jaar!) zien we elkaar nog steeds regelmatig en gaan we ook bijna ieder jaar een weekendje weg. Met als hoogtepunt vorig jaar, toen gingen we namelijk naar Lissabon! Brugge is wat dichter bij huis, maar dat mag de pret niet drukken. Ik heb er zin in!

Staycation

Volgende week overnacht ik samen met een vriendin een nachtje in het Townhouse Design Hotel in Maastricht. Een nachtje in eigen stad dus, een echte staycation. Super leuk en ik ga jullie uiteraard meenemen en alles vastleggen.

Kingsland

Heb jij al plannen voor Koningsdag? Ik wel! 27 april vier ik Koningsdag op Kingsland in Den Bosch samen met mijn zusje. De line-up is echt heel vet! Ik hoop dat het weer een beetje mee zit, want ik heb wel zin in een goed feestje!

Twee keer naar het theater

Het moet niet gekker worden. Deze maand ga ik twee keer naar het theater! Eerst naar de show van Jan Dino Asporaat met mijn vriend en drie dagen later naar Paulien Cornelisse met mijn zusje en mijn moeder. Ik ben super benieuwd! Paulien Cornelisse heb ik al eens gezien en dat was echt hilarisch. Ik ben nog nooit naar Jan Dino geweest, maar dat moet wel grappig zijn, toch? Ik hou echt van zijn typetje Judeska, haha!

Verder zal er veel gewerkt moeten worden deze maand. Alvast wat dingetjes voorbereiden en vooruitwerken voor als ik in Amerika ben. Want tsja, als je zelfstandig ondernemer bent, moet je daar extra rekening mee houden.

Wat staat er bij jou op de planning deze maand? 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 4 april 2018 / 08:28

  Zo’n staycation lijkt me super lekker! En haha, wat grappig, ik ga ook naar Paulien Cornelisse! Misschien zie ik je nog wel even!

  • Tedje
   Auteur
   4 april 2018 / 10:50

   Haha wat grappig! Veel plezier alvast, ze is echt super leuk!

 2. Min
  4 april 2018 / 09:04

  Ik heb iets gewonnen en overnacht vannacht in het Townhouse! Zin in!

  • Tedje
   Auteur
   4 april 2018 / 10:50

   Wat leuk zeg! Heel veel plezier, ik ben er nog nooit geweest, dus ik ben super benieuwd!!

 3. 4 april 2018 / 16:28

  Brugge is echt supermooi! Dat ga je vast heel erg leuk vinden! :)

 4. 5 april 2018 / 20:13

  Leuk dat je in een hotel in je eigen stad gaat slapen, dat wil ik ook zo graag eens doen! Veel plezier met alles :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *