Dingen waar ik naar uitkijk in december 2016

december

December is aangebroken, de gezelligste maand van het jaar! Tenminste, dat vind ik. Een maand van gezellig samenzijn met familie, cadeautjes, de kerstboom opzetten en natuurlijk lekker eten! En er gaat nog iets bijzonders gebeuren deze maand, want mijn vriend en ik gaan verhuizen! Dit zijn mijn plannen voor komende maand 

Sinterklaas vieren

Sinterklaas staat dit jaar in het teken van twee surprise-avonden: eentje op het werk en eentje bij mijn ouders thuis. Op het moment dat ik dit schrijf, moet ik de gedichten en surprises nog maken, dus daar krijg ik het nog even druk mee! Wel vind ik deze avonden altijd heel erg gezellig en kan ik echt genieten van de gedichten die iedereen voor elkaar maakt en de creatieve surprises die iedereen elk jaar weer in elkaar flanst. Meestal zijn lachbuien gegarandeerd tijdens zulke avondjes…

Verhuizen

YES! 19 december krijgen mijn vriend en ik de sleutel van ons nieuwe appartement in Maastricht. Op dit moment zijn we bezig met het kopen en verzamelen van meubels. Ik ben zo benieuwd hoe alles eruit gaat zien en ik hoop dat alles een beetje bij elkaar past… Ik vind het in ieder geval heel leuk om ermee bezig te zijn. Zodra er foto’s te maken vallen, houd ik jullie natuurlijk op de hoogte. Een ding is zeker: het is niet heel handig om te verhuizen in de drukste periode van het jaar…

It’s Christmas time

Dan staat kerst natuurlijk ook nog op de planning deze maand. Eerste kerstdag gaan we naar de familie van mijn vriend. Voor het eerst doen we dit jaar een gedichtje met een cadeautje erbij. Leuk! Tweede kerstdag heb ik nog geen concrete plannen, maar dan vieren we het waarschijnlijk wel met mijn gezin of familie. Ik heb nu al zin in al dat lekkere eten! Oeps!

Nieuwjaar

Ik kan het bijna niet geloven, maar over 31 dagen gaan we alweer proosten op het nieuwe jaar. Dat betekent dat de jaaroverzichten er weer aankomen op mijn blog, die vind ik altijd zo leuk om te maken! Vind je ook niet dat 2016 voorbij is gevlogen? Voor mij is het in ieder geval niet normaal snel gegaan en zijn er toch best veel dingen gebeurd afgelopen jaar.

En verder…

Verder is mijn moeder jarig, heb ik nog een leuk event van HEMA op de planning staan in Amsterdam, word ik nog geïnterviewd voor een werkstuk en heb ik nog een leuk feestje van vrienden en een etentje met vriendinnen op de planning staan!

Hoe ziet jouw planning er voor komende maand uit? Ook zo druk? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 1 december 2016 / 08:22

  Voor jou wordt dit ook echt een heerlijke maand, ‘eindelijk’ is de verhuizing daar! December is altijd een ontzettend drukke maand, maar een super gezellige maand die altijd begint met mijn verjaardag!

 2. 1 december 2016 / 09:09

  Wat een heerlijke dingen heb je op de planning staan voor december. Spannend hoor van de verhuizing! Veel succes met alle interieurshoppen en inpakwerk :)

 3. 1 december 2016 / 10:28

  Ah snap heel erg goed dat je hier allemaal naar uitkijkt!! Ik heb ook zoveel zin in kerst en oud&nieuw!

 4. 2 december 2016 / 23:05

  Wat een gezellige dingen staan er op de planning!
  December is ook gewoon een ontzettende leuke en gezellige maand, heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *