Dingen waar ik naar uitkijk in juli

sam_4329-1600x1067

En toen was er alweer een maand voorbij… In juni schreef ik nog hoe erg ik uitkeek naar de drie concerten (Guus Meeuwis, Pentatonix en Coldplay), maar die zijn nu allemaal al geweest! De tijd vliegt en het is weer tijd om te gaan kijken naar wat er in juli allemaal op de planning staat. 

Weekendje Maastricht

Op het moment dat jullie dit lezen, ben ik een weekendje in Maastricht. Als je mijn blog al wat langer volgt, weet je dat dit eigenlijk niet zo bijzonder meer is, aangezien mijn vriend hier woont. Maar dit weekend is anders, want ik ga namelijk overnachten in een hotel in Maastricht samen met een vriendin voor Travelvalley (waar ik werk). Ik kom al 8 jaar in Maastricht, maar ik heb de stad eigenlijk nog nooit verkend als toerist. En daar gaat dit weekend verandering in komen! Een verslag kunnen jullie uiteraard verwachten. Wat onze plannen zijn? Lekker door de stad struinen, coole hotspots ontdekken, lekker eten en heel veel bijkletsen natuurlijk.

Concert Beyoncé

Vorige maand stonden er drie concerten op de planning, deze maand ‘slechts’ één, maar wel een héle gave. Namelijk die van Beyoncé in de Amsterdam ArenA. Ik ben al twee keer eerder naar een concert van Beyoncé geweest en tsja, wat kan ik erover zeggen. Ze is gewoon geweldig! Haar shows zijn een waar spektakel, zang- en danskunsten waar je u tegen zegt en dan nog niet te spreken over haar geweldige outfits en nummers. I CAN’T WAIT!

23e verjaardag

Ik zou het bijna vergeten, maar deze maand ben ik jarig! Ik word 23 juli 23 jaar, yay! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Op mijn verjaardag geef ik een feestje voor vrienden, familie en collega’s, super leuk!

Vakantie Frankrijk

Yay! Deze maand ga ik nog een weekje op vakantie naar Zuid-Frankrijk samen met mijn ouders, zusje en nog een andere familie. We gaan naar de camping waar we al jaren naartoe gaan. Heerlijk, dat voelt altijd als thuiskomen daar! Ik ben van plan om heel veel boeken mee te nemen en lekker veel te lezen. Nu al zin in!

Wat er deze maand nog op de planning staat? Een leuke housewarming bij vriendinnen in Amsterdam, een etentje met een vriendin voor haar verjaardag en verder komen er altijd wel weer dingen bij. Verder zal ik ook veel bezig zijn met iets dat ik jullie nog niet heb verteld, maar waar binnenkort verandering in gaat komen. Er gaat namelijk best wel wat veranderen in mijn leven en daar ga ik snel meer over vertellen. Stay tuned!

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 2 juli 2016 / 08:07

  Klinkt allemaal heel erg leuk! Dat beloofd een leuke maand voor jou te worden.
  liefs

 2. 2 juli 2016 / 08:58

  Ah wat fijn al die uitstapjes! Ah ben benieuwd hoe het je gaat bevallen, dat andere leven. Komt vast goed!

 3. 2 juli 2016 / 09:39

  Wat een heerlijke vooruitzichten :-)! Ik kan niet wachten op het concert van Queen B :-)!!

  • Tedje
   Auteur
   4 juli 2016 / 20:14

   Oeh la la, allemaal fans van Beyoncé hier. Zo leuk!

 4. 2 juli 2016 / 11:07

  Wat een hoop leuke dingen op de planning, geniet ervan hihi! :)

  • Tedje
   Auteur
   4 juli 2016 / 20:14

   Wat leuk, Lindsey! Ik kan echt niet wachten!

 5. 2 juli 2016 / 17:58

  War een super leuke vooruitzichten! Geniet ervan :)

 6. 13 juli 2016 / 08:29

  Wat een leuke vooruitzichten allemaal! Ik ga ook naar Beyoncé kijken maar dan in Antwerpen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *