Dingen waar ik naar uitkijk in juni

dingen waar ik naar uitkijk

Juni staat voor de deur en er staan een heleboel leuke dingen op het programma. Zo ga ik naar maar liefst drie concerten, een weekendje naar Parijs met mijn vriend en staat er ook nog een leuk feestje in mijn agenda! 

Hoera! De zomer begint steeds dichterbij te komen. Al lijkt het daar niet op als ik nu naar buiten kijk. Ik schrijf dit artikel namelijk op een van de natste dagen van dit jaar. Maar dat mag de pret niet drukken, want ik ga vooruitblikken naar de maand juni en wat er allemaal op de planning staat. En dat is een heleboel!

3 concerten

Oh. My. God. Ik ga deze maand maar liefst naar drie concerten. Ik hou ervan! De maand begint meteen al goed, want 1 juni ga ik namelijk naar Pentatonix in de HMH in Amsterdam. Mocht je Pentatonix niet kennen, shame on you! Ze maken te gekke acapela muziek. Klinkt heel duf, maar je moet maar eens wat liedjes van ze opzoeken op YouTube. Ze coveren nummers, maar ze hebben laatst ook een heel original album gemaakt. Ze zijn echt heel goed! Ik ben vorig jaar ook naar hun concert geweest en dat was zó gaaf! Ik ga hier trouwens naartoe met mijn zusje en een vriendin!

Concert nummer twee dat op de planning staat is het concert van Guus Meeuwis op 11 juni. Een verjaardagscadeau van mijn vriend van vorig jaar, zo leuk! Ik ben nog nooit eerder naar een concert van Guus Meeuwis geweest en als rasechte Brabander moet je daar toch wel een keer zijn geweest, toch? Het moet altijd een groot feest zijn, dus ik ben echt heel benieuwd!

Het derde concert deze maand waar ik naartoe ga is het Head Full of Dreams Tour concert van, jawel, Coldplay! Op 24 juni ga samen met een collega naar de ArenA en we hadden zoveel stress tijdens het bemachtigen van de kaartjes! Het was namelijk binnen no time uitverkocht en we hoopten zo dat we tickets zouden kunnen kopen! Uiteindelijk is het gelukkig gelukt en ik heb er heel veel zin in!

Parijs

Ik ga een héle leuke maand tegemoet met al die concerten, maar daar komt ook nog eens een weekend Parijs bij! Al heel lang wil ik samen met mijn vriend naar Parijs en nu gaan we dan ook. Ik ben twee keer eerder in Parijs geweest, een keer een dag toen ik op de middelbare school zat, en dit jaar nog met een persreisje voor het werk. We gaan drie dagen (twee nachten). Er staat nog niet heel veel op de planning, behalve dan wandelen over de Champs-Elysees op zondag 5 juni, want dan is dat stuk van de stad afgesloten voor auto’s! Dat gebeurt tegenwoordig een keer in de maand, dus wel bijzonder om bij te zijn natuurlijk. Verder willen we wat toeristische trekpleisters bezoeken, maar ook de leuke straatjes in Le Marais. Mochten jullie nog tips hebben, die zijn altijd welkom natuurlijk!

Feestjes en etentjes

Ook staan er deze maand een aantal gezellige verjaardagen op het program! Zo is mijn zusje deze maand jarig en geeft een collega (dezelfde als waar ik mee naar Coldplay ga!) een te gek tuinfeest. Er staat ook al een gezellig etentje gepland met drie vriendinnen van de opleiding journalistiek en ik weet zeker dat er daar nog veel meer van gaan komen met andere vriendinnen en collega bloggers!

 

Wat er verder nog op de planning staat? Gewoon 40 uur per week werken op de redactie! Het wordt dus een lekker druk maandje, maar wel met hele leuke dingen op het programma. Ik heb er super veel zin in!

Gaan jullie nog leuke dingen doen deze maand? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 26 mei 2016 / 06:15

  Ah wat een heerlijk vooruitzicht Tedje! Zo tof dat je naar drie concerten gaat! Oh en Guus Meeuwis is nou eenmaal een feestje ;-)

 2. 26 mei 2016 / 08:40

  Dat klinkt als een hele leuke maand! In plaats van concerten heb ik vooral veel festivals, can’t wait!

 3. 26 mei 2016 / 10:19

  Whoaaaa ik wil ook zo graag naar Coldplay! Lijkt me geweldig om hun live te zien

  • Tedje
   Auteur
   29 mei 2016 / 13:08

   Aaah geen kaarten kunnen bemachtigen? Ja, ik heb er ook super veel zin in en ben zo benieuwd!

 4. 26 mei 2016 / 10:48

  Zulke maanden zijn echt heerlijk om naar uit te kunnen kijken, zeker als er al zoveel echt vast staat! Geniet ervan :)

  • Tedje
   Auteur
   29 mei 2016 / 13:08

   Ja, echt een bizar druk programma, maar wel super leuk!

 5. 26 mei 2016 / 12:43

  Wat een gezellig vooruitzicht! Gaaf dat jullie naar Guus & Coldplay gaan! Heel tof. Ik wens je een hele fijne maand en veel plezier in Parijs.

 6. 26 mei 2016 / 12:43

  Dat klinkt allemaal erg leuk! Parijs is een erg mooie stad, ik was er vorige zomer!

  • Tedje
   Auteur
   29 mei 2016 / 13:07

   Oh heerlijk Eva, je moet het vast naar je zin gehad hebben!

 7. 27 mei 2016 / 10:56

  Klinkt allemaal heel leuk! Parijs staat hoog op mijn wishlist.

 8. 31 mei 2016 / 12:44

  Wat een leuk vooruitzicht zeg! Klinkt fantastich. Ik ga trouwens ook naar Coldplay! Ik heb er echt zo’n zin in!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *