Dingen waar ik naar uitkijk in maart

IMG_6439

Niet normaal, het is alweer maart! Ligt het aan mij of knipperde ik twee keer met mijn ogen en zijn januari en februari gewoon al voorbij? In deze blog vertel ik wat er allemaal op de planning staat in maart. 

Uitverkochte masterclass

YES! Zaterdag 10 maart is het zover: dan geven Femke en ik de eerste Masterclass ondernemen voor beginnende content creators. We hadden nooit gedacht (wel gehoopt natuurlijk) dat het uitverkocht zou raken. Zo leuk! Tijdens deze masterclass gaan we de meest brandende vragen op het gebied van ondernemen beantwoorden. Hoe kom je aan opdrachtgevers bijvoorbeeld? Of hoe weet je nou welk tarief je moet vragen?

Oksels laseren

Vorige maand had ik mijn eerste afspraak bij Skins Laser Clinic in Sittard om mijn oksels te laseren. Deze maand staat de tweede afspraak op de planning. Ik kan echt niet wachten tot het moment dat ik mijn oksels niet meer hoef te scheren. Lijkt me zo fijn!

Deadlines, deadlines, deadlines

Deze maand staan er veel deadlines voor mijn freelancewerk op de planning! Zo moeten er 3 magazines die ik coördineer naar de drukker, heb ik een nieuwe klus om een website te herschrijven en staan er wat interviews op de planning.

 

Bankpas invriezen

Om mijn bankpas in te vriezen (net als Rebecca in Shopaholic deed) is misschien iets te overdreven, maar ik heb wel met mezelf afgesproken dat ik in maart minder geld ga uitgeven. Februari was nogal een dure maand. De maand begon met carnaval, mijn auto moest naar de garage en daar kwamen behoorlijk wat kosten bij kijken, ik kocht een kaartje voor Justin Timberlake én een weekendticket voor Pinkpop, ik kocht een nieuwe bril, ik ging een aantal keer uit eten en ik ging ook nog op citytrip naar Boedapest. Allemaal súper leuke dingen natuurlijk, maar in maart gaat de rem erop. Eens kijken hoe dat zal gaan…

En voor de rest…

Mijn vriend is deze maand jarig, maar verder staat er eigenlijk weinig op de planning qua feestjes of andere afspraken. Ook wel eens lekker, want februari is een mega drukke maand geweest. Al kan ik me voorstellen dat er nog wel wat leuke avondjes met vrienden bij komen :-)

Wat is jouw planning deze maand? 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 1 maart 2018 / 09:11

  Ik ben zó blij voor jullie dat de Masterclass uitverkocht is! Ga je schrijven over dat laseren? Ik zou graag m’n onderbenen laten doen, vandaar. En wat ik doe in maart? Ik heb véél concerten, een festivalletje, een trouw én een verjaardagsfeestje op de planning staan. Én ik ga de Minimalism Challenge aan!

  • Tedje
   Auteur
   2 maart 2018 / 08:55

   Ja, in mijn Take a look at my lifes maak ik steeds korte updates en ik denk dat ik aan het einde van de rit ook een ervaringsartikel ga schrijven. Wat een volle maand, klinkt goed! Geniet ervan!

 2. 1 maart 2018 / 16:28

  Ik kan echt niet geloven dat het al maart is, maar goed. Er staan echt heel wat leuke dingen bij jou op de planning. Geniet er van!
  Liefs,
  Amber

 3. 3 maart 2018 / 10:54

  Ah fijn even wat rustiger. Nu hopelijk nog wat mooier weer! :)

 4. 4 maart 2018 / 18:12

  Ik ga in maart samen met mijn zusje naar 2 concerten van The Kelly Family in Antwerpen en Ahoy :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *