Dingen waar ik naar uitkijk in mei

mei-lissabon

Een nieuwe maand, een nieuwe planning! Op de een of andere manier beginnen mijn weekenden voor de rest van 2017 al behoorlijk vol te raken met weekendjes weg, feestjes en afspraken. Tijd om jullie een kijkje te geven in mijn planning van de maand mei! 

Lissabon

YAY! Deze maand ga ik met vriendinnen een lang weekend naar Lissabon. Een vriendin van ons studeert daar en wij gaan haar opzoeken. We hebben de vliegtickets al bijna driekwart jaar geleden geboekt, dus we kijken er zó erg naar uit! Lissabon lijkt me een prachtige stad en ik hoop dat het een beetje lekker weer wordt. De zomerkleding gaat in ieder geval mee! Als je nog tips voor ons hebt, laat het vooral weten.

Weekendje Zeeland

Deze maand gaan we ook een lang weekend met vrienden naar Zeeland. Lekker uitwaaien op het strand en hopelijk kunnen we ook van de zon gaan genieten. Zeeland is mijn favoriete vakantieplek in Nederland en het voelt altijd als thuiskomen. Even weg van het normale leven, zonder al te veel internet. Gewoon qualitytime met vrienden, ik verheug me er nu al op!

Business

Ik ben nu al bijna 5 maanden fulltime aan het freelancen. Binnenkort zal ik er nog een extra update over maken, maar deze maand staan er weer een paar leuke dingen op de planning! Zo heb ik een brainstorm met het blogteam van Chapeau Magazine en staat er een etentje op de planning met een opdrachtgever. En op het moment van schrijven heb ik nét een telefoontje gehad dat ik waarschijnlijk een nieuwe klus heb, dus business is going great! Ik heb niks te klagen en ik heb allemaal leuke opdrachten.

Klassiek concert

Als je mij al wat langer volgt, weet je dat ik een echte concertganger ben. Beyoncé, Coldplay, John Legend, Pentatonix, Gavin DeGraw en Justin Timberlake, ik heb ze allemaal gezien. En dat is nog maar een greep uit de concerten waar ik naartoe ben geweest. Deze maand staat er echter een ander soort concert op de planning, namelijk een klassiek concert waar ik samen met mijn vriend naartoe ga! Ik ben heel erg benieuwd, want ik kan klassieke muziek ook erg waarderen. Ga jij wel eens naar een concert?

Vriendinnen dingen

Meestal gebeuren afspraken met vriendinnen spontaan, maar deze maand staat er ook al een datum vast wanneer we met elkaar gaan stappen! En dat werd hoog tijd, want sinds ik in Maastricht woon, heb ik nog niks meegekregen van het bruisende stapleven, op carnaval na dan, #grannylife.

Wat staat er op jouw planning in mei? 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

29 Reacties

 1. 1 mei 2017 / 06:44

  Wat een ontzettend leuke vooruitzichten! Qua klassieke muziek kan ik pianomuziek wel waarderen of af en toe een viool. Ik ben gek op de stukken van ludovico einaudi!

  • Tedje
   Auteur
   2 mei 2017 / 08:38

   Ik ga er binnenkort weer een update over schrijven, dus houd mijn blog in de gaten. En: dankjewel!

 2. 1 mei 2017 / 08:11

  Wat heerlijk dat je naar Lissabon gaat, ik wil daar ook ontzettend graag nog een keer heen. Ik was er toen ik heel klein was, maar ik moet gewoon nog eens gaan! Ik ben trouwens ook erg benieuwd naar dat klassieke concert, een vriend van mij wil me namelijk al eeuwig naar eentje meenemen… Malou x

  • Tedje
   Auteur
   2 mei 2017 / 08:39

   Ik ben er nog nooit geweest en ik ben súper benieuwd! Tips ga ik natuurlijk delen op mijn blog.

 3. 1 mei 2017 / 08:30

  Heeeerlijk, geniet van je tripjes met vriendinnen!

 4. 1 mei 2017 / 08:42

  Heel leuk dat je naar Lissabon gaat, je hebt daar waarschijnlijk een stuk beter weer dan hier :) Vroeger ging ik met mijn ouders bijna elk jaar naar Zeeland, dat vond ik ook altijd heerlijk en ik mis het wel een beetje… Zelf kan ik bepaalde (moderne) klassieke muziek wel waarderen zoals Einaudi, maar vaak vind ik klassieke muziek wel ingewikkeld en niet prettig om naar te luisteren haha!

  • Tedje
   Auteur
   2 mei 2017 / 08:39

   Haha ja, het is te hopen van wel! En Zeeland blijft echt mijn favoriete vakantieplek in Nederland, zo fijn daar! Er zijn inderdaad ook hele drukke klassieke stukken, dat vind ik zelf ook minder.

 5. 1 mei 2017 / 10:51

  Fantastisch! Ik ben net in Lissabon geweest, en het is er echt zalig! Geniet ervan xxx

  • Tedje
   Auteur
   2 mei 2017 / 08:40

   Ah wat leuk dat jij er ook bent geweest! Dankjwel!

 6. 1 mei 2017 / 10:51

  Ik schrijf zo’n soort post ook elke maand, maar in mei kan ik serieus niks leuks bedenken behalve dat mijn vriend weer naar Nederland komt voor drie daagjes. Verder moet ik mijn scriptie inleveren op 1 juni en héél veel werken, dus mei wordt echt een beetje een saaie maand ben ik bang. Maar goed, 1 juni heb ik wel zomervakantie!!

  • Tedje
   Auteur
   2 mei 2017 / 08:40

   Oh, spannend allemaal Rowan! Heel veel succes met de laatste loodjes van je scriptie (ik weet hoe het voelt!). Daarna lekker genieten van een extra lange vakantie!

 7. 1 mei 2017 / 10:57

  Leuke vooruitzichten! Leuk zoveel tripjes weg met vrienden!

 8. 1 mei 2017 / 14:41

  Wat een leuke dingen! Lissabon lijkt me een heerlijke stad. Waar kijk ik naar uit.. Ik ga een paar dagen naar Disney, dat is natuurlijk super leuk! En verder weet ik het nog niet precies.

  • Tedje
   Auteur
   2 mei 2017 / 08:41

   Ah, ik wil ook zo graag naar Disney! Nu mijn vriend nog zo ver krijgen ;-) Veel plezier!

 9. 1 mei 2017 / 15:00

  Geweldige vooruitzichten, zeg! Geniet van je uitstapjes! En yep, ik ga naar behoorlijk wat concerten; zowel kleine als grote en in behoorlijk wat uiteenlopende genres. :-) Ik kan ook intens genieten van klassieke muziek. Ólafur Arnalds is hier favoriet.

  • Tedje
   Auteur
   2 mei 2017 / 08:41

   Wat leuk dat jij ook naar zoveel concerten gaat :-)

 10. 1 mei 2017 / 18:53

  Heerlijke vooruitzichten! Ben zelf nog nooit in Lissabon geweest, maar het lijkt me er prachtig! Enjoy :)

 11. 1 mei 2017 / 21:20

  Je hebt heel veel leuke vooruitzichten, geniet maar lekker in zeeland en lissabon natuurlijk

 12. 1 mei 2017 / 21:44

  Wat fijn dat freelancen zo goed gaat :) ben benieuwd naar je update erover!

  • Tedje
   Auteur
   2 mei 2017 / 08:42

   Ik ga binnenkort inderdaad een update erover schrijven. Keep you posted!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *