Dingen waar ik naar uitkijk in september

Tedje-12

Een nieuwe maand en dat betekent weer een nieuw artikel met dingen waar ik naar uitkijk! Ik sloeg mijn agenda (ja, een echte papieren!) open om te kijken wat er allemaal al gepland staat en dat deel ik graag met jullie. 

Vakantie Kefalonia

Eindelijk, deze maand zijn we op vakantie! Anderhalve week genieten op het Griekse eiland Kefalonia, op het moment dat ik dit schrijf kan ik echt niet wachten tot we eindelijk kunnen gaan. Het heeft zo z’n voordelen, maar ook zeker z’n nadelen om iets buiten het seizoen op vakantie te gaan. Het is natuurlijk goedkoper en rustiger en je mag nog op vakantie als iedereen weer terug is, maar dat betekent wel dat je extra lang moet wachten voordat je op vakantie kunt gaan. Mochten jullie nog tips hebben voor het eiland, let me know! We zijn er nog nooit geweest, dus ik ben heel benieuwd.

Citytrip Rome

Een paar dagen nadat we terugkomen uit Kefalonia, vertrek ik alweer naar Rome samen met vriendin Elodie. We waren nog nooit in Rome geweest en daar moest verandering in komen natuurlijk! Ons hotel zit echt heel dichtbij het centrum, super fijn! Dat wordt 4 dagen genieten van de stad, het (hopelijk) mooie weer en natuurlijk het lekkere eten.

Sushi Festival JOY Maastricht

Vanaf 15 tot 17 september is er het Sushi Festival in Maastricht. OMG! Hier moet ik als echte sushiliefhebber natuurlijk naartoe. Een walhalla met alleen maar sushi in de stad waar ik woon? Daar kan ik onmogelijk omheen. Het festival is in het stadspark in Maastricht. Hopen op mooi weer dus! Wie zie ik daar?

Voor de rest staat er nog niet zo gek veel in mijn agenda voor de maand september. Nog wel een etentje met vriendinnen, maar verder niet gek veel spannends. Behalve dan dat ik waarschijnlijk weer als een gekkie aan de slag moet nadat ik terug ben van vakantie ;-)

Wat staat er op jouw planning komende maand? 

Liefs,
Tedje

Fotografie: Olga van Borren

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 2 september 2017 / 06:49

  Oh, wauw! Wat een leuke plannen! Veel vakantieplezier alvast :) Ik zit momenteel in Frankrijk dus probeer ik hier nog optimaal van het zonnetje te genieten vooraleer ik terug naar de koude thuis moet :)

 2. 2 september 2017 / 06:58

  Zulke leuke dingen op de planning! Ik wil ook heel graag naar het Sushi festival, maar ben dat weekend nou net een weekendje weg.. Maar misschien komt het er zondag nog even van!

 3. 2 september 2017 / 07:57

  Wat een leuke dingen om naar uit te kijken! Superleuk om in korte tijd achter elkaar twee keer op vakantie te gaan en dan ook nog eens naar zulke mooie plekken. Geniet alvast van alle voorpret :)

 4. 2 september 2017 / 09:51

  Wat een heerlijke plannen! Alvast heel veel plezier op vakantie! Rome is trouwens echt prachtig, ik ben er in Juli geweest en wauw!

 5. 2 september 2017 / 10:55

  Wat een leuke September! Ik zag op je Insta al hele mooie foto’s voorbij komen van je vakantie. Rome is ook zeker een aanrader. Ik ben er nu 2 keer geweest en zou zo nog een keer willen.

 6. 2 september 2017 / 18:08

  Ik wil echt al zo lang een keertje naar rome. Ik hoop dat je een leuke vakantie hebt en ik kijk er al naar uit om het verslag achteraf te horen.

 7. 4 september 2017 / 15:30

  Wat een heerlijke plannen! Een tripje naar Rome staat al heeel lang op mijn verlanglijstje dus hoop dat ik binnenkort ook eens kan gaan boeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *