Dingen waar ik naar uitkijk

kreta

Het is lang geleden dat ik een lijstje heb gemaakt met dingen waar ik naar uitkijk! Hoog tijd om dat met jullie te delen, want ik heb weer heel wat leuks op planning staan!

1. Weekendje Zeeland

Op het moment dat jullie dit lezen ben ik er al, maar op het moment dat ik dit schrijf nog niet. Ik zit dit weekend namelijk in Zeeland samen met negen vriendinnen van de middelbare school! Iedereen komt vanuit heel Nederland (van Maastricht tot Amsterdam) om een gezellig weekendje met elkaar door te brengen. Zó leuk dat ik deze meiden nog steeds zie!

2. Vakantie Tenerife

OMG. Over vijf weken ga ik samen met mijn vriend een week naar Tenerife en ik kan niet wachten! Helemaal niet nu ik foto’s van Griekenland aan het terugkijken ben. Check de bovenstaande foto, niet normaal toch hoe helder en blauw dat water is? Ik geloofde mijn ogen bijna niet toen ik dit zag en er een foto van maakte, haha! Maar goed, lekker een weekje er tussen uit naar de zon dus, beter kan het niet, toch? Helemaal niet nu het weer in Nederland zo deprimerend slecht is. Ben jij wel eens op Tenerife geweest? Zo ja, laat me weten wat leuk is om te doen en te zien!

3. Concerten

Het jaar is nog maar twee maanden begonnen en ik heb het al voor elkaar gekregen om kaarten voor drie verschillende concerten te kopen. Oeps. In juni ga ik naar Coldplay met een collega, in juli ga ik naar Beyoncé met mijn zusje en twee vriendinnen en in oktober ga ik naar Justin Bieber met een andere vriendin. OMG! Ik kan het nog steeds niet beseffen dat ik kaartjes heb weten te bemachtigen voor al deze drie shows. Ik heb er nu al zó veel zin in! Heel waarschijnlijk komt er nog een vierde concert bij, namelijk van Pentatonix. Ik verwacht dat ze binnenkort een Europa tour gaan aankondigen, ben benieuwd!

4. Afspreken met blogvriendinnetjes

Volgende week zie ik Lizzy en dan gaan we uiteten voor haar verjaardag en naar Vunzige Deuntjes (ja, zo heet het echt, haha) in Amsterdam. Oh yeah! In maart heb ik al een sushi-date staan met Femke, want dat was de vorige keer zo leuk en gezellig! En er komen vast nog een aantal afspraken bij met lieve meiden die ik via mijn blog heb leren kennen. Zo leuk!

5. Lezen

Als jullie mijn blog al een tijdje volgen, weten jullie waarschijnlijk dat ik blog voor de boekenblog Adorable Books. Ik lees normaal heel veel, maar de laatste tijd had ik er niet zoveel zin meer in. Ik keek liever een film of serie op Netflix. Maar nu heb ik net een heel leuk boek uitgelezen (Zand Erover van Elsbeth Witt) en nu heb ik weer zin om te lezen! Yay!

Staan er bij jou nog leuke dingen op de planning? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

13 Reacties

 1. 27 februari 2016 / 06:27

  Wat een leuke vooruitzichten. Hopelijk ben je allereerst lekker aan het genieten van je weekendje Zeeland. Ook nog maar 5 weken en dan ga je al op vakantie! Mijn vooruitzichten zijn dat ik over 8 weken op vakantie ga en over 10 weken mee ga doen aan de Alpe D’HuZes. Ook begin ik 1 april bij mijn nieuwe baan, allemaal goede vooruitzichten dus!

 2. 27 februari 2016 / 06:40

  Leuke dingen!

  Heerlijk dat je het lezen weer hebt kunnen oppakken.

 3. 27 februari 2016 / 09:28

  Ik zou ook ZO veel zin hebben in Tenerife als ik jou was! Je hebt heel wat leuks om naar uit te kijken! :D

 4. 27 februari 2016 / 09:58

  Hele leuke punten, vooral Tenerife kan ik heel goed begrijpen hihi!

 5. 27 februari 2016 / 11:48

  Wat een leuke dingen staan er op je planning! Ik merk ook altijd dat als ik weer even lees na het een tijdje niet gedaan te hebben, ik weer helemaal in de flow zit en meteen zin heb om meer te lezen. Grappig hoe dat werkt :-)

 6. 27 februari 2016 / 11:57

  Super leuk! Ik ga net als jij naar Beyoncé en Coldplay, en ook naar Mumford and Sons en Kensington <3 Veel plezier dit weekend in Zeeland!

 7. 27 februari 2016 / 14:19

  Wat een leuke vooruitzichten! Vind het altijd fijn om ergens naar uit te kijken zo kijk ik ontzettend uit naar mijn vakantie naar New York in mei!

 8. 28 februari 2016 / 00:00

  Ah zoveel leuke dingen zeg, superfijn. Tenerife klinkt heerlijk!

 9. 29 februari 2016 / 19:44

  Je hebt heel wat leuks om naar uit te kijken. Ik kijk op dit moment alleen uit naar mijn diploma die ik hopelijk in mei ga halen haha!

 10. 2 maart 2016 / 15:46

  Wat een leuke dingetjes heb je op de planning! Veel plezier met Lizzy en Femke, en ik ben jaloers op Tenerife!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *