Dingen waar ik naar uitkijk in juni

Bizar hoe snel de tijd gaat, het is alweer bijna juni! Tijd om een paar dingen op een rijtje te zetten die op de planning staan in de maand juni. Kijk je mee? 

Als jullie dit lezen, ben ik nog in Amerika aan het roadtrippen met mijn vriend. Mocht je al een sneak peek willen van onze reis, volg me dan op Instagram (ik weet zeker dat ik daar heel wat kiekjes ga delen!). Een gedeelte van juni spenderen we dus nog in de USA, daar kijk ik natuurlijk ontzettend naar uit!

Pinkpop

Yes baby! Vorig jaar ben ik voor het eerst naar Pinkpop geweest en ik wist het meteen: hier wil ik in 2018 weer naartoe. En zo geschiedde! 15 t/m 17 juni ben ik dus te vinden op Pinkpop, een heel weekend! We verblijven op de camping en ik heb er nu al zoveel zin in! Er komen ook echt hele leuke artiesten dit jaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van Bruno Mars, The Kooks, Pearl Jam, Foo Fighters, The Script, Snow Patrol, Editors, Bløf, Miss Montreal, Jessie J, Maan, Ronnie Flex en Lil’ Kleine? Een behoorlijke line-up, toch? Ga jij dit jaar ook naar Pinkpop?

Beyoncé & Jay-Z

Twee dagen nadat Pinkpop is afgelopen ga ik naar het concert van Beyoncé en Jay-Z in de ArenA in Amsterdam. OMG! Ongelofelijk dat we wéér kaarten hebben kunnen scoren! Ik ga haar nu voor de vierde keer zien en ik heb er zoveel zin in. Ik heb heel wat artiesten live zien optreden, maar Beyoncé blijft altijd met stip op nummer één staan. #fangirl

Weekendje weg

Alsof juni nog niet druk genoeg is (wanneer kom ik aan mijn werk toe? Haha!) ga ik ook nog een weekendje weg met mijn schoonfamilie! Altijd lekker om er even tussenuit te gaan, al denk ik dat ik mijn laptop misschien wel mee moet nemen, want door mijn reis naar Amerika en een vol weekend Pinkpop mis ik heel wat dagen om te werken in juni natuurlijk… Tsja, dat zijn de nadelen van het hebben van een eigen zaak. Maar het betekent wel dat ik dit soort dingen wel kan doen, ook al moet ik dan een paar uurtjes werken. We gaan het zien hoe het allemaal gaat lopen! Ik ben benieuwd.

Een ding is zeker: juni wordt een topmaand!

Staan er bij jou nog leuke dingen op de planning, zoals festivals of vakantie? 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 31 mei 2018 / 08:14

  Wat een superleuke plannen zeg! Die line-up van Pinkpop ziet er inderdaad goed uit :) Heel veel plezier nog in Amerika! Je foto’s op Instagram zien er in ieder geval erg tof uit!

  • Tedje
   Auteur
   11 juni 2018 / 09:54

   Ah, thanks! Ik ben inmiddels weer terug en het was echt ge-wel-dig!

 2. 31 mei 2018 / 08:34

  Zoveel leuke plannen weer! En nu natuurlijk nog in Amerika, mega vet.

 3. 31 mei 2018 / 10:19

  Toffe plannen, zeg! Beyoncé lijkt me inderdaad ongelooflijk live. Veel plezier, alvast!

  • Tedje
   Auteur
   11 juni 2018 / 09:55

   Ja, zij is echt mijn heldin! Zoveel zin in!

 4. 31 mei 2018 / 12:53

  Leuke vooruitzichten! Ik ga in ieder geval naar Praag en heel misschien naar Parijs(als het nodig is voor scriptie) :) + concert van Ed Sheeran

 5. Min
  31 mei 2018 / 21:21

  Ik ook naar Pinkpop én Beyoncé ! Zin in!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *