Dinnershow Cirque du Burlesque | de Avenue Breda

Betreed de wereld van Burlesque met de sfeer van het circus en laat u verwonderen door het diner en de kleurrijke show waarbij u zich terug in de tijd waant in een magisch circus waar alles mogelijk is… Vriendinnetje Maxime danst bij de Dinnershow ‘Cirque du Burlesque’ in de Avenue in Breda en vroeg of ik zin had om te komen kijken. Maar natuurlijk! Lees vooral even verder, want ik mag nog een hele fijne kortingscode met je delen voor de volgende dinnershow!

Dinnershow in de Avenue in Breda ‘Cirque du Burlesque’

Ik ben dól op musicals, theater, dans en zang. Vanaf kleins af aan hebben mijn ouders mij en mijn zusje meegenomen naar het theater, dus ik ben er echt mee opgegroeid. Ik ben ook dol op eten en laten al deze dingen nou samen komen in de dinnershow. Topcombinatie wat mij betreft! De Avenue in Breda is echt een super mooie locatie. Ik was er nog nooit geweest, maar hier worden dikke feesten gegeven én dinnershows dus.

Wat kun je tijdens de dinnershow verwachten? 

De dinnershow staat helemaal in het teken van burlesque. Ik vind dit thema echt ontzettend gaaf. Denk aan de film Burlesque – je weet wel, die met Christina Aguilera -, veren, lampjes, glitters en kant. Sexy moves kunnen natuurlijk niet ontbreken. Niet ordinair, maar stijlvol. Er wordt gedanst en gezongen (denk aan liedjes uit The Greatest Showman en Burlesque), maar er zit ook een paar hele grappige stukjes in. Er is ook altijd een spectaculaire act. Bij ons was er een luchtacrobaat die erg elegant in een hoepel in de lucht kunstjes deed. Heel knap! Verder is er veel interactie met de zaal en dat zorgt voor veel vermaak en entertainment.

Tijdens het eten (een lekker 4-gangendiner) staat er alleen muziek op en kun je op je gemak eten. Je kunt er een drankarrangement bij bestellen en dan kun je de hele avond onbeperkt drinken. Het is echt een avondvullend programma, heel leuk om een keer meegemaakt te hebben! Ideaal ook als personeelsuitje of om naartoe te gaan met een groep vrienden. Het is echt een heel afwisselend programma en steeds denk je weer: wat zou er zometeen komen? Mocht je benieuwd zijn naar een impressie van de avond, bekijk dan even de highlight ‘Events’ op mijn Instagram-account liefsuitbreda.

Kortingscode dinnershow 

18 april en 10 juli 2020 vinden de volgende dinnershows plaats in de Avenue in Breda. Met de kortingscode LIEFS krijg je 15% korting! Meer informatie en de ticketverkoop vind je hier.

Zou jij naar een dinnershow willen? 

Volg:
Delen:

2 Reacties

  • Tedje
   Auteur
   21 februari 2020 / 15:01

   Ja, het was ook echt super leuk! :-) Dikke aanrader om eens naartoe te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *