DIY: Een scrapbook maken

 photo IMG_8080.jpg

Voor mijn verjaardag in juli kreeg ik van vriendinnen een super leuke set om een eigen scrapbook van te maken. Wat een origineel cadeau! Ik maak wel vaker fotoalbums, maar een eigen gemaakt scrapbook is toch net even wat meer bijzonder. 

Om een scrapbook te maken kun je alles gebruiken wat je leuk vindt. Bij HEMA hebben ze echt heel veel spulletjes die je kunt gebruiken: leuke albums, stickers, pennen, stiften, kaartjes, washitape, stempels en noem het maar op.

 photo IMG_8082.jpg

Het album dat ik kreeg is echt te gek! Ik weet niet waar hij van is, maar je hebt tegenwoordig overal zulke leuke albums en creabea dingen, dus dat moet wel goed komen als je ook een scrapbook wil maken.

 photo IMG_8084.jpg

Bij het cadeau kreeg ik ook allerlei foto’s die ik kon inplakken. Ik liet mijn creativiteit zijn gang gaan en ik vond het ook nog eens super leuk om te doen!

 photo IMG_8086.jpg

Ik gebruikte op sommige pagina’s gekleurde vellen om het geheel iets vrolijker te maken. Ik vond vooral het stempelen heel erg leuk, haha.

 photo IMG_8089.jpg

 photo IMG_8087.jpg

Polaroid foto’s van mijn verjaardag. Super leuk!

 photo IMG_8091.jpg

Lieve vriendinnen van journalistiek.

Ik had niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden om een scrapbook te maken! Ik heb nu gewoon random foto’s van random gebeurtenissen erin geplakt, maar het is ook leuk om bijvoorbeeld een scrapbook van je vakantie te maken. Dat ben ik misschien ook nog wel van plan! Eigenlijk veel leuker dan een fotoboek bestellen via internet. Dat kost ten slotte ook heel veel tijd en op deze manier ben je veel creatiever bezig. Dit album ga ik nu vol maken met allerlei foto’s met vriendinnen, mini-tripjes en leuke gebeurtenissen. Ik heb nu alweer zin om meer foto’s erin te plakken! Hoog tijd dus om weer een heleboel foto’s af te laten drukken.

Heb jij wel eens een scrapbook gemaakt? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 14 oktober 2015 / 07:00

  Wat ziet dit er leuk uit! Nee, ik heb dit nog nooit gemaakt maar vind het wel erg leuk :-)!

 2. 14 oktober 2015 / 07:50

  Super tof! Zo’n soort boek hebben wij ook voor de 21e verjaardag van een vriendin gemaakt! :-)

 3. Joni
  14 oktober 2015 / 08:01

  Jaaaa, super leuk Ted!! Super gedaan :)

 4. 14 oktober 2015 / 08:11

  Dit heb ik een paar keer gedaan en het blijft ZO leuk! Action heeft ook súper leuke scrap accessoires! :D

 5. 14 oktober 2015 / 09:23

  Wat tof! Je hebt het ook echt heel mooi gemaakt, super leuk om zo terug te kunnen bladeren in je herinneringen.

 6. Jeanne
  14 oktober 2015 / 09:28

  Mooi hoor, leuk voor later!!

 7. 14 oktober 2015 / 10:13

  Ah wat super leuk! En wat ziet die er van jou leuk uit! ik heb het nog nooit gemaakt, maar als ik dit zie heb ik echt zin om zoiets te gaan maken!

 8. 14 oktober 2015 / 10:26

  Ik heb nog nooit een scrapbook gemaakt (ik ben meer van de digitale fotoboeken), maar het lijkt me toch wel erg leuk om te doen!

 9. 14 oktober 2015 / 11:48

  Wat een mooi en leuk idee! Ziet er echt goed uit!

 10. 15 oktober 2015 / 07:12

  Gaaf gedaan zeg! Ik hou van scrapbooken, al moet ik het echt weer eens meer gaan doen. Moet trouwens zeggen dat het vooral een verslaving is om scrapbook spulletjes te kopen, m’n hele kast ligt vol met washi tape, allerlei soorten papier en stempels :’)

 11. 15 oktober 2015 / 22:16

  Super origineel cadeau! Ik wou een tijdje geleden ook beginnen met een scrapbook, maar het is er nog altijd niet van gekomen. Het is nu bijna vakantie en ik denk dat ik dan toch maar eens ga kijken voor een leuk album :)

 12. 16 oktober 2015 / 13:58

  Leuk geworden!! Heb vroeger wel een scrapbook gemaakt maar er ging ontzettend veel tijd in zitten & ben er mee gestopt. Misschien toch weer fijn om eens te proberen…

 13. 16 oktober 2015 / 21:52

  Je hebt het echt super creatief verwerkt, leuk! En wat chill dat je vriendinnen er gelijk foto’s bij hadden gedaan, dan kun je er ook echt direct mee aan de slag.

 14. 17 oktober 2015 / 17:11

  Ziet er super leuk uit! Ik ga aan het einde van het jaar een jaarboek maken, digitaal en dan vervolgens leuke dingen bij plakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *