DIY Glitter kaarsenhouder

DIY Glitter kaarsenhouder

 photo IMG_8173a.jpg

Glitters en kaarsen. Wat een perfecte combinatie, toch? Toen ik deze video van Mascha van Beautygloss zag, werd ik meteen geïnspireerd om aan de slag te gaan met glitters. Vandaag deel ik mijn ervaringen in deze Do It Yourself! 

 photo IMG_8166a.jpg

Wat heb je nodig? Heel simpel. Een kaars en glitternagellak. Ze komen toevallig allebei van Hema, maar je kunt natuurlijk iedere kaars en iedere glitternagellak gebruiken die je hebt. Je kunt tape gebruiken als je dat leuk vindt, maar ik vond het juist wel grappig om het uit de losse hand te doen.

Ik ben onderaan begonnen en in banen heb ik de nagellak naar boven aangebracht. Super easy! De nagellak is redelijk dekkend dus ik heb maar een laagje aangebracht. Ik heb er wel voor gezorgd dat alles gelijkmatig verdeeld werd. Ik heb de lak tot net iets onder het midden aangebracht.

 photo IMG_8169a.jpg

En klaar is je glitter kaarsenhouder! Super simpel, maar het geeft wel een heel leuk effect.

Wat vinden jullie van deze DIY? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 21 januari 2014 / 07:22

  Dat ziet er feestelijk uit! Al vond ik de kaars zonder glitters ook al heel leuk maar de glitters zorgen voor een extra feestelijke touch! Leuk Tedje!

 2. 21 januari 2014 / 10:50

  Ja had hem al gezien bij Mascha! Superleuk. Het geeft net een leuker effect aan de houder :)

 3. 21 januari 2014 / 11:31

  Ik vond dit het leukste idee uit Maschas filmpje. Heel erg leuk gedaan, roze staat er ook leuk bij!

 4. 21 januari 2014 / 13:04

  Inderdaad heel leuk effect, roze en zilver is ook een toffe combinatie! :D

 5. 21 januari 2014 / 16:08

  Wat simpel maar leuk!
  Wauw, wat glitter wel allemaal niet kan doen zeg, zo iets simpels!
  Leuk gedaan:)

  Klopt het trouwens dat na het artikel en de aanraders een groot wit vlak zit in de lay-out?

  • Tedje
   Auteur
   21 januari 2014 / 16:20

   Hi Fleur, dat klopt inderdaad. Dat komt omdat de sidebar nog doorloopt!

 6. 22 januari 2014 / 02:47

  Heel mooi gedaan! Deze en de kwastenbeker vond ik het leukst uit het filmpje :)

 7. lissa
  23 januari 2014 / 16:50

  Dat ziet er heel erg leuk uit! Mooie duidelijke foto’s ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *