Douche foams van Melkmeisje

 photo IMG_1119a.jpg

Melkmeisje is voor velen een merk dat jeugdherinneringen oproept. Toen ik dit pakketje ontving, dacht ik: huh? Melkmeisje? Wat is dat? Ik denk dat ik me diep moet gaan schamen, want dit merk is gewoon bij Kruidvat en andere drogisten en supermarkten te koop. Nooit gezien. Ik was daarom extra benieuwd naar deze douche foams. Kijken jullie mee wat ik ervan vind? 

 photo IMG_1120a.jpg

De douche foams zijn in twee geuren verkrijgbaar: Waterlelie & Zeemineralen en Magnolia & Sandelhout. Beide producten bevatten melkproteïnen en hebben een vochtregulerende formule die de huid goed verzorgt. Er zitten geen parabenen in en er zijn ook geen kleurstoffen aan toegevoegd. Wel zit er de reiniger SLES in. Ik heb een gevoelige huid, maar ik heb geen last van dit ingrediënt.

 photo IMG_1122a.jpg

Beide douche foams ruiken heerlijk! Mijn favoriet is de Magnolia & Sandelhout. Het valt me op dat in veel parfums die ik in mijn bezit heb, ook sandelhout zit. Geen toeval dus.

 photo IMG_1126a.jpg

 photo IMG_1129a.jpg

Op bovenstaande foto’s kun je zien dat het product in ieder geval goed schuimt. Onder de douche schuimen de producten nog zo’n 20 keer meer, onvoorstelbaar! Je hebt ook maar een beetje nodig om je hele lichaam te wassen.

De douche foams van Melkmeisje (200ml) zijn bij verschillende supermarkten en drogisterijen verkrijgbaar voor €3,49 per stuk.

Ben jij bekend met het merk Melkmeisje?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 21 juni 2014 / 08:24

  Douche foams vind ik ook heerlijk! Ik gebruik vaak die van Rituals, maar deze zijn wel een stuk goedkoper. Maar Melkmeisje (leuke naam ook) wordt waarschijnlijk niet in België verkocht.

 2. 21 juni 2014 / 10:37

  Dit lijkt me een heerlijke budgetvariant van Rituals! :-) Ik ken het verder van naam, maar nog nooit geprobeerd!

 3. 21 juni 2014 / 13:49

  Leuk dat dit merk met de tijd mee gaat door foams te maken :)

 4. 21 juni 2014 / 18:01

  Deze lijken me super fijn ook omdat de ingrediënten lijst niet te veel poespas bevat.

 5. 22 juni 2014 / 00:27

  Wauw wat superleuk om te zien en te lezen! Ik kende het ook niet, maar het klinkt onwijs goed en fijn!

 6. 22 juni 2014 / 20:39

  Ik ben zeker bekend met melkmeisje. Het staat vaak op onze badkamer. De hele grote flessen met 500 ml douchecreme. Mijn moeder kan niet goed tegen geparfumeerde producten en melkmeisje kan ze wel tegen. En het is lekker goedkoop.

 7. 24 juni 2014 / 02:23

  heb de blauwe versie ook en oh wat een heerlijke geur en flashback naar vroeger

 8. 25 juni 2014 / 10:37

  Ha Melkmeisje, wat grappig. Mijn moeder kocht altijd grote flessen badschuim ervan. Zoals hierboven gezegd, echt een budget Rituals versie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *