Dove Beauty Blossom

Dove Beauty Blossom

 photo IMG_2292a.jpg

Twee keer per jaar brengt Dove een Limited Edition lijn uit. In de winter de Winter Care producten en in de lente de Beauty Blossom producten. Geïnspireerd op de bloesem die we langzamerhand weer gaan zien aan de bomen, brengt Dove de Beauty Blossom lijn uit. 

De lijn bestaat uit drie producten: Nourishing Body Wash, Nourishing Body Lotion en de Cream. De verpakkingen vind ik er leuk uitzien: lekker fris en vrolijk voor in de zomer. De geur van alle producten is fris en bloemig met een vleug van de Dove-geur erin.

 photo IMG_2294a.jpg

Ik begin met de Dove Beauty Blossom Cream. Een potje crème voor je lichaam die €2,34 kost. De crème is vrij dik, fijn voor de mensen onder ons met een drogere huid. Bij mij heeft hij niet veel tijd nodig om in te trekken, maar ik kan me voorstellen dat als je een wat vettere huid hebt, dit geen fijne crème voor jou is.

 photo IMG_2295a.jpg

Ben jij niet zo van de dikke crème en heb je liever een lotion die wat sneller intrekt? Dan is de Dove Beauty Blossom Nourishing Body Lotion misschien wat voor jou. Hij kost €7,11. Dat vind ik best een hoge prijs voor een Dove-product. De verpakking ziet er mooi uit en ligt lekker in de hand. De bodylotion is lekker vloeibaar en smeert goed uit. Deze lotion trekt snel in je huid.

 photo IMG_2296a.jpg

Als laatste de Dove Beauty Blossom Nourishing Body Wash. Deze kost €3,56.

 photo IMG_2299a.jpg

Links zie je de cream, rechts de bodylotion.

 photo IMG_2301a.jpg

Zoals altijd ben ik eigenlijk heel erg tevreden over de Dove-producten. Ze ruiken gewoon heel erg lekker en doen hun werk goed. Mijn huid voelt lekker zacht aan na gebruik.

De Dove Beauty Blossom producten liggen nu in de winkel.
Heb jij ze al gespot?

Liefs van Tedje

Volg:

17 Reacties

 1. 1 mei 2013 / 06:32

  De cream lijkt me erg lekker voor mijn droge huid. En die geur lijkt me goddelijk!

 2. Jeanne
  1 mei 2013 / 08:36

  Een heel fijn product, en ruikt lekker

 3. 1 mei 2013 / 10:41

  Ziet er goed uit! Ik gebruik altijd bodylotions van Dove, die zijn gewoon het allerfijnst! Mooie foto’s ook, ik word er helemaal vrolijk van!

 4. 1 mei 2013 / 16:14

  Klinkt goed, maar ik ben eigenlijk nooit echt fan geweest van Dove.

 5. 1 mei 2013 / 20:02

  Die producten zien er erg fijn uit. Ik ben benieuwd naar de geur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *