Dove Purely Pampering Bodylotions

Dove Purely Pampering Bodylotions

Photobucket

Van dit druilerige en koude weer wordt niemand blij. Ook onze huid niet. Het is daarom belangrijk dat je je huid goed verzorgt. Dove heeft drie heerlijke verzorgende bodylotions op de markt gebracht met heerlijke geuren zoals vanille, kokos en amandel. Kijken jullie mee?

De Dove Purely Pampering lijn bevat DeepCare Complex. Deze technologie dringt door in de bovenste laag van de huid. De huid wordt zo niet alleen gehydrateerd, maar ook diep gevoed, met als resultaat een mooiere, zachtere en gladdere huid. Dat klinkt goed, toch?

Photobucket

Sheaboter & Vanille
Sheaboter is een natuurlijk vet, onttrokken aan de noten van de sheaboom. Sheaboter staat bekend om haar verzachtende en herstellende eigenschappen en bevat essentiële vitamines die zorgen voor een zichtbaar mooie, gladde en zachte huid.

Ik ben dol op sheaboter! Mijn favoriete bodybutter van The Body Shop is Shea, dus ik vind het heel erg fijn dat Dove nu ook een bodylotion uitbrengt met Sheaboter. En er zit ook nog eens een heerlijke vanillegeur aan!

Kokosmelk & Jasmijnblaadjes
Kokosmelk is een van de best bewaarde beautygeheimen. De unieke natuurlijjke ingrediënten maken de huid zacht en hebben een kalmerende werking. De fijne geur van jasmijnblaadjes geeft je een ontspannen en verwennend gevoel.

Als ik aan jasmijn denk, moet ik altijd aan wc-verfrisser denken. Ik weet niet waarom. Heel gek is dat. Ik was daarom ook een beetje bang voor deze geur, maar dat is nergens voor nodig. De kokosgeur overheerst, en de touch van jasmijn is eigenlijk alleen maar heel erg lekker!

Amandelmelk & Hibiscus
De voedende crème met amandelmelk in combinatie met de geur van hibiscus is een ware betovering voor je zintuigen. Amandelmelk beschermt en verzorgt je huid, terwijl de geur van hibiscus een heerlijk rustgevend gevoel geeft.

In deze bodylotion ruik ik de ’typische Dove-geur’. Zo heerlijk vertrouwd en lekker bloemig door de hibiscus.

Photobucket

De bodylotions zijn allemaal wit, goed uitsmeerbaar en ontzettend voedend! Dit komt omdat de lotions net even wat ‘steviger’ zijn dan andere bodylotions. Als jullie begrijpen wat ik bedoel. De bodylotions zijn zeker niet te vet, ze trekken goed en snel in je huid. De bodylotions bevatten trouwens allemaal 250ml.

Photobucket

 

Ik ben heel erg te spreken over deze lekkere geuren. Dove heeft goed haar best gedaan! Mijn favoriet? De sheaboter met warme vanille. Heerlijk! Niet alleen goed voor je droge huid voor in de winter, maar deze geur doet me ook denken aan de zomer.

De bodylotions kosten €7,11 per stuk. Niet goedkoop voor een bodylotion, maar je doet er wel lekker lang mee omdat ze zuinig in gebruik zijn. Zoals ik hierboven al zei: de lotion is wat steviger en daardoor heb je minder nodig. De bodylotions zijn ook verkrijgbaar in allerlei cadeauverpakkingen. Hartstikke leuk om cadeau te doen aan je moeder, oma, zusje of vriendin!

Lijken jou deze bodylotions van Dove wat? 

Liefs van Tedje

Volg:

16 Reacties

 1. Jeanne
  4 februari 2013 / 07:32

  Echt heel lekker en het ruikt heerlijk !

 2. 4 februari 2013 / 08:55

  Hmmm heerlijk!
  Ziet er fijn uit.
  Die met coconut milk wil ik wel proberen, :)

 3. 4 februari 2013 / 10:00

  Dat klinkt wel heel goed eigenlijk! Ik smeer eigenlijk veel te weinig bodylotion..

 4. 4 februari 2013 / 10:24

  Die zie ik nu echt vaak voorbij komen, lijken me erg fijne producten!

 5. 4 februari 2013 / 10:25

  Ben vooral benieuwd naar Kokosmelk & Jasmijnblaadjes heb hier een douchegel van en een bodylotion van deze geur zie ik ook wel zitten.

 6. 4 februari 2013 / 11:16

  Heerlijk die met Sheaboter & Vanille lijkt me echt heel lekker. :) Die ga ik denk als eerste kopen als er een leuke aanbieding is. :)

 7. 4 februari 2013 / 13:32

  Ze zijn echt heerlijk! Vooral die met kokos, ben ik echt dol op.

 8. Joyce
  4 februari 2013 / 21:58

  Niet goedkoop, maar vind de bodylotions van dove altijd erg fijn! Niet te dik of te dun..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *