Dove Purely Pampering Nourishing Body Oils

 photo IMG_1322a.jpg

Dove heeft nu ook eindelijk Body Oils: de Dove Purely Pampering Nourishing Body Oils. Olie voor je huid die snel intrekt en geen vettig laagje achterlaat. Dat klinkt goed!

 photo IMG_1320a.jpg

De Body Oils zijn er in twee geuren: Sheabutter & Vanille en Pistashe & Magnolia. Ze zitten in witte, langwerpige flesjes die een luxe gevoel uitstralen. De verpakking bevat 150ml en de Body Oils kosten per stuk €9,99. Iets duurder dan je gewend bent van Dove, maar het is dan ook een luxeproduct. De flacons bevatten geen pompje, maar een gaatje waar de druppels gedoseerd uitkomen. Werkt prima!

 photo IMG_1326a.jpg

De Sheabutter & Vanille Body Oil heeft een vollere olietextuur met een warme geur van sheabutter en vanille. Er zit ook een subtiele shimmer in die zorgt voor een stralende gloed over je huid. De olie smeert lekker uit en trekt goed in in mijn huid. Ik heb een droge huid, dus wellicht dat de olie bij mensen met een wat vettige huid iets langer erover doet om in te trekken, maar dat zal nooit lang zijn.

 photo IMG_1328a.jpg

De Pistashe & Magnolia kreeg ik niet zo goed op de foto, omdat deze olie een stuk vloeibaarder is dan de Sheabutter & Vanille. De Pistashe & Magnolia Body Oil ruikt lekker fris en zomers. Het uitsmeren van deze olie gaat ook gemakkelijk en trekt veel sneller in dan de Sheabutter & Vanille. Dit merkte ik al op het Unilever event toen ik de producten testte op mijn handen tijdens de handmassage. De hele dag door ruikt mijn huid nog naar deze lekkere geur.

 photo IMG_1325a.jpg

Ik ben zelf een groot fan van olie, omdat mijn huid altijd super droog is. In de zomer kunnen mijn benen ook wel een olietje gebruiken, want dan zien mijn scheenbenen eruit als een vis met heel veel schubben. In beide oliën zitten siliconen verwerkt. Sommige huidjes reageren hier niet goed op, maar ik heb nergens last van met mijn droge huid. Gelukkig! Siliconen zorgen ervoor dat je huid direct zacht en glad aanvoelt en dat vocht wordt vastgehouden in je huid.

Tip
Breng de Body Oil het liefst direct na het douchen aan, als de huid nog een beetje vochtig is. Wanneer de huid warm is, staan de poriën wijder open en kan de olie nog sneller intrekken.

Conclusie
Ik ben fan van deze Body Oils van Dove. Ze ruiken heerlijk, ze smeren goed uit en ze zijn ook nog een super zuinig in gebruik. Ook laten ze geen vettig olielaagje achter en plakken ze niet. Go Dove!

Ben jij benieuwd naar deze Body Oils van Dove? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 12 juni 2014 / 06:55

  Deze lijken mij heerlijk! Zelf zou ik voor de Pistache & Magnolia gaan omdat hier geen minerale olie in zit. maar zeker weten dat ik er eentje ga aanschaffen!

 2. 12 juni 2014 / 07:29

  Ik ben zo benieuwd naar deze producten! Volgens mij ruiken ze heerlijk en zijn ze ideaal voor de zomer <3

 3. 12 juni 2014 / 16:52

  Klinkt als een product dat echt perfect is voor mij. Ga binnenkort maar eens even naar de winkel om ze uit te proberen :)

 4. 12 juni 2014 / 18:35

  Ik heb deze al een keertje eerder voorbij zien komen. En ze lijken mij zo heerlijk! Pistashe & Magnolia lijkt mij het fijnste! Liefs.

 5. 12 juni 2014 / 21:06

  Ik vind olie altijd een kliederboel, maar dit ziet er wel goed uit! Moet wel toegeven dat ik zelf altijd vergeet na het douchen iets van crème op te smeren… Best erg ;)

  • Tedje
   Auteur
   12 juni 2014 / 23:50

   Ik wil het ook wel eens vergeten hoor, maar met deze body Oils wordt dat een stuk minder omdat ze zo lekker ruiken :)

 6. 13 juni 2014 / 13:35

  Leuk product! De geuren klinken ook weer erg goed, al heb ik er niet écht een voorstelling bij, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *