Dove Wintercare producten

Dove Wintercare producten

IMG_0350

Het wordt weer koud en guur buiten en dat merkt mijn huid wel zeg! Mijn huid is al droog, maar in de winter moet ik er extra goed voor zorgen. Je wil natuurlijk het beste voor je huid. Dove brengt altijd een Limited Edition uit in de winter en dit jaar heeft Dove het ingrediënt amber gebruikt. Kijken jullie mee naar de producten? 

Dove brengt drie producten uit: een bodylotion, een crème en een douchegel. De geur die dit jaar centraal staat is amber. Hoe ruikt amber ook al weer? Ik kan het je niet echt uitleggen om eerlijk te zijn. Als je het ruikt, denk je: ooooh ja amber!! Door de amber geur zit ook een vleugje typische Dove geur, dat heerlijke vertrouwde gevoel.

De verpakkingen zijn even smetteloos wit als altijd, maar wel beplakt met een super schattig roze etiket met ijskristallen.

Laten we beginnen met de cream. Deze is voor mijn droge huid echt perfect. Heerlijk voedend, I’m happy!

Mijn moeder heeft de cream ook gebruikt en voor haar is hij te vettig. Als je een droge huid hebt, is dit product echt fantastisch!

Dit is de body wash voor onder de douche. Wat een heerlijke, zachte substantie! Erg prettig onder de douche. Daarna lekker insmeren met de cream of de lotion en je ruikt heerlijk naar amber.

Is cream of body butter voor jou in het algemeen te vet en trekt het niet snel genoeg in je huid? Probeer dan de body lotion uit de Limited Edition. Deze vond ik niet voedend genoeg voor mijn droge onderbenen, maar voor mijn moeder was hij perfect!

De producten zijn nu in de winkel verkrijgbaar. Tip: voor €9,99 zitten alle drie de producten in een doos met schattige witte sokken erbij! Hartstikke leuk als cadeautje onder de boom.

Winter Care bodywash€3,49
Winter Care bodylotion €6,99
Winter Care cream €2,29

Volg:

10 Reacties

 1. 12 december 2012 / 09:02

  Oeh, die cream klinkt erg lekker!! Ik gok alleen dat ik er jeuk van krijg… stomme benen die nergens tegen kunnen!

  • Tedje
   Auteur
   12 december 2012 / 13:38

   Er zit wel parfum in inderdaad, kun je daar niet tegen? Vervelend! Ik kan parfum en alcohol ook niet echt hebben op mijn armen, maar op mijn benen gaat het prima.

 2. 12 december 2012 / 11:08

  Heerlijke producten zijn het, ik heb ze ook & gebruik ze heel vaak! goeie review! :D

 3. 12 december 2012 / 11:58

  De roze verpakking alleen al, is echt heel leuk! De créme lijkt me echt perfect voor in de winter :)

 4. 12 december 2012 / 21:59

  Deze lijken mij zo fijn he!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *