Een luchtje voor elk moment

 photo IMG_4240a.jpg

Als we aan een geur voor de zomer denken, denken we vaak aan: de oceaan, vers gemaaid gras, fleurige bloemen en natuurlijk een koele avondbries. Daar moeten we onze parfum natuurlijk aan aanpassen. Wanneer draag je deze zomer welk luchtje? Check ze hieronder.

Stranddag
Voor elk zomers moment is er wel een bijpassende geur te bedenken. Ga je een dagje naar het strand? Dat betekent de hele dag lekker zonnen, luieren en zwemmen. Probeer qua sterkte een middelmatige geur te gebruiken. Een te sterke geur ruikt niet lekker als je de hele dag stil op het strand ligt, maar een te slappe geur spoelt het zeewater er zo af. Probeer daarom met zoetheid er ook tussenin te zitten. Denk bijvoorbeeld aan een luchtje van Mexx. Die zijn daar vaak perfect voor! Je kunt ook een Fragrance Mist gebruiken. Niet zo sterk als een parfum, maar een middenweg van een parfum en een lichaamsspray. Match ook je accessoires bij je lekkere geur. Draag bijvoorbeeld een strandrokje in een leuk pastelkleurtje over je bikini. Neem je smartphone of tablet in een hoesje met dezelfde kleur mee (beschermt ook tegen het zand), zet een tof strandhoedje op en klaar!

Beachbarbecue
Ook heel leuk is een beachbarbecue. Hier kan je je parfum prima op aanpassen! Kies voor een iets zoeter luchtje met warmere geur. Ga bijvoorbeeld voor Replay of J’adore of Daisy van Marc Jacobs. Die laatsten zijn wel iets duurder. Misschien kun je je moeder lief aankijken? Replay heeft ook hele leuke, stoere portemonnees maar als je toch liever voor iets praktischer gaat, moet je vooral de telefoonportemonnees van Fab eens bekijken! Dat is je telefoon, geld en pasjes in een!

Voor elk moment
Bij een luchtje voor elk moment moet je denken aan iets zachts, fris en luchtigs. De zachte eau de toilets van Puma zijn daar bijvoorbeeld heel geschikt voor. Ook Esprit, The Body Shop en Roxy horen in dit rijtje thuis. Zo ruik je elke dag lekker fris, waar je ook bent!

In samenwerking met N. Janssen 

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 10 juni 2014 / 07:46

  Het is belangrijk om tijdens een stranddag eigenlijk geen parfum met alcohol op te sprayen! Super slecht voor de huid inderdaad, als de zon er dan op schijnt. Liefs

 2. Petra
  10 juni 2014 / 09:10

  Leuk artikel om te lezen…

 3. 10 juni 2014 / 10:27

  Naar het strand doe ik meestal een body mist op of zo,
  gewoon omdat het niet veel doet met al die wind en zo en dan vind ik het zonde van de parfum :p

  Liefs,
  Karlien

 4. 10 juni 2014 / 11:23

  In de zon spray ik nooit parfum op mijn huid! Desnoods doe ik alleen een klein spuitje in de punten van mijn haar.

 5. 10 juni 2014 / 15:58

  Leuk om te lezen zo met die parfums! Ik lees in de comments dat zij geen parfum op sprayen alsze naar het strand gaan, maar ik ben echt zo iemand die daar niet bij nadenkt en gewoon opsprayt haha

 6. 10 juni 2014 / 18:48

  Ik spuit als ik in de zon ga lopen niet zo heel veel parfum anders wat op mijn kleren maar zeker niet op mijn huid want dan gaat het irriteren.

 7. Rana
  10 juni 2014 / 22:27

  Ik had de parfum van Marc Jacobs op vakantie gekocht. Uit het niets begon het te lekken :( Toen ik de hotelbadkamer binnenkwam rook heel de badkamer naar mijn geurtje. Uiteindelijk ging ik naar huis zonder mijn parfum :(

  • Tedje
   Auteur
   11 juni 2014 / 20:11

   Aah wat ontzettend zonde, Rana! Echt balen! :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *