Een weekje genieten…

Een weekje genieten, dat gaat zeker goed komen op vakantie! Voordat we gaan moet onze koffer natuurlijk nog wel eventjes ingepakt worden, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Wat nemen we allemaal mee en hoe weten we zeker dat we niks vergeten? Lees snel verder voor de wat minder voor de hand liggende spullen die echt mee moeten met jou op reis. 

Een koffer vol met…
Uiteraard zit je koffer al goed gevuld met shirtjes, bikini’s en jurkjes. Een item waar je misschien minder snel aan zal denken als je op vakantie gaat, is een smartphonehoesje of tablethoes. De grote steden in het buitenland staan er om bekend dat er wel eens het een en ander gestolen wordt, helaas. Bereid je hier goed op voor met zo’n handige hoes, waar je tevens jouw pasjes in kwijt kunt. Je hebt eenvoudig alles bij de hand en zolang je de hoes goed bij je lichaam draagt, zijn je bezittingen beschermd tegen diefstal. Zo’n reis-proof tablethoes is verkrijgbaar in leuke zomers kleuren en printjes. Kies er één uit naar wens en draag hem met je mee als nieuw accessoire.

Voorkom verbranding!
Een grote ergernis van de vakantie, verbranding! Elke beweging doet pijn en de glijbaan af in een wildwaterpark is eerder een hel dan pleasure. Voorkom dit tomatenkleurtje door een flesje zonnebrand in je koffer te stoppen. Het is belangrijk om te weten dat je huid aan het begin van de zomer nog een beetje in de wintermood zit en dus nog niet veel zon kan hebben. Begin met een hoge beschermingsfactor en bouw dit na een paar dagen langzaam af. De eerste zonnestralen komen altijd het hardste aan, good to know!

De make-up mag uiteraard ook niet ontbreken in je toilettas, of toch wel? Jaa toch wel, want deze zomer staat in het teken less is more. Een naturelle look is erg op z’n plaats deze vakantie en dat vinden jongens absoluut geen probleem. Tijdens een avond stappen mag je jouw mascara en lippenstift uiteraard wil uit de kast toveren. Een beetje afwisseling kan natuurlijk nooit kwaad!

Ik lees graag echte boeken zoals op bovenstaande foto, maar mijn e-reader is voor op vakantie ook groot favoriet!

Boeken mee?
Boeken mee? Ja, natuurlijk! Het is heerlijk om je mee te laten slepen in een spannend verhaal terwijl de zon lekker in je gezicht schijnt en je tenen in het zand wroeten. Het enige nadeel van een goed boek is dat deze vaak wat kilo’s met zich meebrengt. Gelukkig is hier een oplossing voor bedacht: de iPad! Met een iPad kan je eenvoudig boeken downloaden, jouw favorieten opslaan en zo heel wat kilo’s besparen. Met een handige standaard, die vaak in elke hoes ingebouwd zit, kan je jouw iPad rechtop zetten en meteen beschermen tegen zandkorreltjes en schelpjes.

Geniet van je vakantie en succes met de laatste spulletjes bij elkaar sprokkelen!

In samenwerking met N. Janssen 

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 12 augustus 2014 / 15:33

  Ik kan ook echt niet zonder boeken op vakantie. Een ereader lijkt me dan ook echt super handig.

 2. 12 augustus 2014 / 18:55

  Jaaa ik vind lezen ook zo fijn op vakantie! Ik zit er ook over te denken om een ereader aan te schaffen!

 3. Carin
  12 augustus 2014 / 19:15

  Een ereader leest echt véél prettiger en rustiger dan de ipad is mijn ervaring. Ook kun je een ereader zelfs pal in de zon gebruiken, het scherm reflecteert namelijk niet, dat van een ipad wel. Bovendien is een ereader lichter in gewicht. Maar…. mijn ipad zou ik ook niet kunnen missen hoor; lekker op de bank op schoot en surfen/mailen enz maar

 4. 12 augustus 2014 / 19:35

  Wat een mooie foto’s! Heerlijk vakantie :) Ik neem altijd boeken mee maar ik wil stiekem toch een Ereader kopen van Sony.

  • Tedje
   Auteur
   12 augustus 2014 / 20:12

   Ik heb een ereader van Sony, echt een aanrader!

 5. 12 augustus 2014 / 20:04

  Wat een leuke foto’s, ziet er heerlijk uit daar!

 6. 12 augustus 2014 / 22:23

  Wat een jaloersmakende vakantiefoto’s, heerlijk zeg! Helaas is mijn vakantie net voorbij… Een ereader is inderdaad ideaal. Ik heb nog een oud model, dat vrij traag is, maar dat mag de pret niet drukken

 7. 12 augustus 2014 / 23:12

  Wat heb je een leuke bril op, op je laatste foto! :)

  • Tedje
   Auteur
   12 augustus 2014 / 23:13

   Ah dankjewel! Ik ben er zelf ook heel blij mee :) Hij is van Costes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *