Eerste indruk: iPhone 6

PicMonkey Collage1

Het gonsde al maanden van de geruchten op het internet. Hoe zou de nieuwe iPhone eruit gaan zien? Ik moet zeggen dat ik ook wel erg nieuwsgierig was, hoewel ik nog niet zo heel lang een iPhonegebruiker ben. Ik was vooral benieuwd hoe stijlvol de 9 september gelanceerde iPhone 6 zou zijn. En ik moet zeggen: het valt me niet tegen! 

Momenteel heb ik een iPhone 5 en dat is een hele fijne smartphone. Ik was er hartstikke blij mee toen ik hem kreeg en dat ben ik nog steeds. Ik heb mijn telefoon nu ruim anderhalf jaar en dan begint het toch wel te kriebelen om een nieuwe aan te schaffen. Natuurlijk groeit het geld niet op mijn rug, maar kijken naar de iPhone 6 mag altijd toch?

De iPhone 6

Zoals jullie ongetwijfeld hebben gezien is het een wereld van verschil met de vorige iPhones. De iPhone 6 is nog eleganter geworden doordat deze veel platter is. Het blokkendoosgevoel had ik al niet bij een iPhone, maar dit is alles behalve een lomp ding. En ik vind de vormgeving ook echt stijlvol, mooie rondingen in combinatie met een modern design. En dat grote scherm is ook niet verkeerd, ideaal om video’s mee te kijken of om mijn blog op te lezen. ;) Ik ben heel benieuwd hoe hij in de hand ligt!

Ik kan haast niet wachten tot ik een nieuwe telefoon mag. Dan scoor ik waarschijnlijk meteen die nieuwe iPhone 6! Ik ben ook erg benieuwd wat er aan accessoires op de markt gaat komen. Een mooi hoesje maakt je stijlvolle iPhone helemaal af. Mijn eigen iPhone heb ik nog nooit zonder een hoesje gebruikt. Niet alleen omdat er heel veel mooie hoesjes zijn, maar ook omdat een hoesje natuurlijk ook beschermt. Ik houd jullie hier uiteraard op de hoogte van wat ik allemaal tegenkom. Wat vinden jullie van de nieuwe iPhone? Let me know! 

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 13 september 2014 / 09:39

  Ik vind dit voor het eerst echt geen mooie iPhone. Tenminste, wat ik er nu van kan zien! Als ik ‘m in het echt zie is ‘ie misschien wel wat mooier.. ik ben benieuwd! Voor het eerst dat Apple me niet enthousiast maakt, haha. Maarja, ik moet nog een jaartje met mijn iPhone 5s dus wie weet wat er dan al weer op de markt is. :-)

  • Tedje
   Auteur
   13 september 2014 / 11:59

   Ik ben ook super benieuwd naar hoe hij in het echt eruit ziet! Tsja, wie weet is er dan alweer een ander model!

 2. 13 september 2014 / 10:37

  Ik vind hem niet zo mooi eerlijk gezegd..

 3. 13 september 2014 / 11:29

  Ik vind hem er zo super uitzien, maar wil hem toch eerst even in het echt zien. Ik denk…..dat ik hem ook wel ga scoren hoor

  • Tedje
   Auteur
   13 september 2014 / 11:59

   Ja, ik ben ook zo benieuwd naar hoe hij in het echt is! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *