England, here we come!

England, here we come!

Het is bijna zover! Morgen vertrekken Joni en ik naar Southampton voor een paar dagen. We vliegen ’s ochtends om 10.15 vanaf Schiphol naar Southampton. Onze vriendinnen Gabie en Marèl (waar we ook mee naar Cyprus zijn geweest) studeren daar nu namelijk. Ik ben nog nooit in Engeland geweest, dus ik ben heel erg benieuwd! 

 photo wishlistlondon.jpg

Wishlist London
Zaterdag gaan we een dag naar Londen en ik heb een aantal dingetjes die ik wil kopen. Ik wil het Naked 2 palette kopen voor vriendin Julie (die wil ze namelijk al heel lang!!), maar ook heb ik op mijn eigen wishlist een paar producten staan. Zo wil ik heel graag naar Victoria’s Secret om een mooie bh te kopen en misschien ook wat leuke sportspullen. Verder wil ik sowieso even naar Sephora om daar het Naked 2 palette te kopen, maar ook Nars Albatross (een prachtige highlighter) en Urban Decay Primer Potion (die is bijna op namelijk). Als we langs een superdrug zoals Boots komen, wil ik nog even neuzen bij de Barry M nagellakjes en kijken of ze daar Papaya hebben, die vind ik zo mooi! Ook kan ik het waarschijnlijk niet weerstaan om iets van Sleek te kopen. Ik hoorde dat er een Kiko winkel zit in Londen, OMG! Die kan ik natuurlijk helemaal niet overslaan.

Sight seeing
We hebben het plan van de dag nog niet uitgestippeld, maar het lijkt me leuk om veel te zien van Londen en Southampton natuurlijk, onze verblijfplaats!

Hebben jullie nog tips voor Londen of Southampton? Dingen die we echt niet mogen missen? Winkels, buurten, parken of restaurantjes? Laat het achter hieronder! 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. Wendy (B)
  30 april 2014 / 06:58

  Tedje, je weet niet wat je mist!
  Groot-Brittannië is so cool :D !

 2. 30 april 2014 / 07:11

  Aaaw wat heerlijk dat jullie gaat! Lekker ervan genieten en ik ben benieuwd naar je ervaring <3 Londen is magisch, enjoy!

 3. 30 april 2014 / 07:43

  Londen is amazing <3 Geniet er vooral heel hard van en heel veel plezier! Qua winkels in dat gebied weet ik het niet, maar er zullen vast wel de drugstores Boots zijn! :-)

 4. 30 april 2014 / 09:30

  Gaaf, veel plezier! Ik ben er nog nooit geweest, dus ik heb geen tips. Maar je slaagt er vast!

 5. 30 april 2014 / 09:33

  Er is geen Sephora meer in Londen, wel een Urban Decay Counter en een Too Faced counter, NARS vind je ook bij alle grote warenhuizen

 6. 30 april 2014 / 10:36

  Wat gaaf, ik ben stiekem een beetje jaloers ;) Ik was er ook nog nooit geweest, totdat ik in Maart een dagje met vriendinnen ging. Het is echt geweldig! De kiko zit links om de hoek als je daar het metro station uit komt! Als je nog wat tips wilt, ik heb er een artikel over geschreven! Ik wil natuurlijk niet spammen maar dit is de link als je wilt kijken!
  ( http://gekopmakeup.blogspot.nl/2014/04/london-shoptips.html )

 7. 30 april 2014 / 10:45

  Gaaf dat je naar London gaat. Ik wil daar ook nog naartoe! Veel plezier x

 8. 30 april 2014 / 13:05

  Ik ben járen geleden een keer in Londen geweest en Southampton heb ik nog nooit bezocht, dus ik kan je helaas geen tips geven qua restaurantjes of shops, maar ik wil je wel een paar enorm fijne dagen wensen. Geniet ervan!

 9. 30 april 2014 / 13:49

  Enjoy! Kiko liep ik gisteren nog langs. Zit in een grote zijstraat van Oxfordstreet. Zaterdag ben ik op de Portobello Roadmarket. :)

 10. 30 april 2014 / 14:10

  Oh, Engeland lijkt me super gaaf, ik heb geen tips voor je, aangezien ik er nog nooit ben geweest haha. Maar je wishlist ziet er in ieder geval goed uit!

 11. 30 april 2014 / 17:18

  Ik ben in april een weekend naar London geweest. Echt ge-wel-dig! Heel erg veel plezier.

 12. Petra
  2 mei 2014 / 10:22

  Erg leuk, ik hoop dat jullie er lekker van genieten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *