Enquête Teddlicious.nl 2013

Ik ben heel benieuwd wat jullie van Teddlicious.nl vinden en wat ik eventueel kan verbeteren om de site nog beter te maken. Daarom heb ik een enquête gemaakt. Ik wil zoveel mogelijk naar jullie luisteren, want jullie lezen natuurlijk mijn site!

Deze enquête heb ik gemaakt om wat informatie over jullie te verzamelen: hoe oud zijn jullie bijvoorbeeld? Ten tweede wil ik mijn site steeds blijven verbeteren en ben ik benieuwd welke artikelen jullie het leukst vinden om te lezen. Jullie mening is voor mij erg belangrijk.

Ik zou jullie daarom willen vragen om de enquête in te vullen, duurt maar een paar minuutjes! Als je je e-mail adres achterlaat in de enquête, maak je bovendien kans op een nagellak setje!

Over een tijdje zal ik de resultaten van de enquête publiceren op mijn blog.

Klik hier om naar de enquête te gaan.

Alvast heel erg bedankt voor het invullen!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 23 oktober 2013 / 15:24

  Ik heb hem natuurlijk even ingevuld :) Hopelijk heb je er wat aan!

 2. 23 oktober 2013 / 18:42

  Ik heb hem natuurlijk even voor je ingevuld :)

 3. Ceetje
  23 oktober 2013 / 20:42

  Heb m ingevuld, maar ben t laatste (en belangrijkste) vergeten in te vullen; Het cijfer. Ik dacht dat ie niet verstuurd zou worden, maar opeens was ie weg. Nou bij deze dan het eindcijfer *tromgeroffel* …..9 :) X Céline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *