Enquête Teddlicious.nl | 2014

 photo IMG_2742a.jpg

Vorig jaar heb ik een enquête gehouden, omdat ik heel benieuwd was wat jullie van Teddlicious.nl vinden en wat er eventueel verbeterd zou kunnen worden. Dit is inmiddels alweer een jaar geleden en in die tijd is er veel veranderd op mijn blog! Mijn bereik is ontzettend gegroeid en ook is Teddlicious nu mijn eigen bedrijf. Daarom zou ik jullie nu weer willen vragen om mijn enquête in te vullen. Ik ben super nieuwsgierig naar mijn bezoekers!

Deze enquête heb ik gemaakt om wat informatie over jullie te verzamelen: hoe oud zijn jullie bijvoorbeeld? Ten tweede wil ik mijn site steeds blijven verbeteren en ben ik benieuwd welke artikelen jullie het leukst vinden om te lezen. Jullie mening is voor mij erg belangrijk.

Ik zou jullie daarom willen vragen om de enquête in te vullen, duurt hooguit 10 minuutjes! Als je je e-mail adres achterlaat in de enquête, maak je bovendien kans op een leuk beautysetje!

Over een tijdje zal ik de resultaten van de enquête publiceren op mijn blog.

Klik hier om naar de enquête te gaan.

Alvast heel erg bedankt voor het invullen!

Liefs van Tedje

Follow me on Bloglovin’ – Facebook – Instagram – Twitter

Volg:

14 Reacties

 1. 27 november 2014 / 18:14

  Ik volg je nog te kort op echt een nuttige menig te geven in je enquete. Ik pas deze keee

  • Tedje
   Auteur
   27 november 2014 / 21:40

   Snap ik helemaal :) Toch dank voor je reactie :)

 2. Wendy (B)
  27 november 2014 / 21:49

  Bij deze is dat gebeurd en ik waag mijn kans voor het pakketje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *