Enquête Teddlicious.nl | 2016

IMG_0278

Ieder jaar houd ik een enquête op mijn blog. In 2015 is hij er een beetje bij ingeschoten, maar dat geeft niet! Begin 2016 mag ook nog wel haha. Ik ben altijd super benieuwd wat jullie van mijn blog vinden. Vul de enquête in en maak kans op een leuk verrassingspakket! 

Zoals gezegd: ieder jaar probeer ik een enquête te houden om te kijken wat jullie van Teddlicious.nl vinden en wat er eventueel verbeterd zou kunnen worden. Sinds de vorige enquête is mijn blog weer lekker gegroeid, dus dat betekent dat ik een heleboel nieuwe lezers erbij heb gekregen!

Invullen maar!

Deze enquête heb ik gemaakt om wat informatie over jullie te verzamelen: hoe oud zijn jullie bijvoorbeeld? Ten tweede wil ik mijn site steeds blijven verbeteren en ben ik benieuwd welke artikelen jullie het leukst vinden om te lezen. Jullie mening is voor mij erg belangrijk.

Ik zou jullie daarom willen vragen om de enquête in te vullen, duurt hooguit 10 minuutjes! Als je je e-mail adres achterlaat in de enquête, maak je bovendien kans op een leuk verrassingspakket! Over een tijdje zal ik de resultaten van de enquête publiceren op mijn blog.

Klik hier om naar de enquête te gaan.

Alvast heel erg bedankt voor het invullen!

Liefs van Tedje

Follow me on Bloglovin’ – Facebook – Instagram – Twitter

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. Lisette
  26 januari 2016 / 08:59

  Ik heb ‘m ingevuld, zaten leuke vragen tussen !

 2. Anita te Gussinklo
  26 januari 2016 / 09:44

  Ook voor je ingevuld.

 3. 26 januari 2016 / 10:46

  Ik heb hem ingevuld! Het voelde eigenlijk nog alsof het pas een paar maanden geleden was dat ik de vorige invulde haha. Ik heb overigens geen idee hoelang ik je al volg :’)

  • Tedje
   Auteur
   26 januari 2016 / 12:55

   Haha, de vorige was alweer eind 2014! Dus dat is al een tijdje geleden ;)

 4. Lise
  26 januari 2016 / 20:55

  Volgens mij al het 3de jaar (kan dat? :D ) dat ik ‘m invul. Ik vrees wel dat ik ben vergeten hoe ik je blog gevonden heb of sinds welk jaar ik je volg ;-). Ik vind het zelf altijd leuk om de resultaten te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *