eos hand lotion & body lotion

eos-2

Eos ken je misschien wel van die leuke, kleine, ronde bolletjes waar lippenbalsem in zit. Maar nu brengt het merk ook body lotion en hand lotion uit. Ik vertel je er vandaag alles over! 

eos-1

eos-3

eos lipbalm

De eos lipbalms bestaan uit 100 procent natuurlijke ingrediënten, bevatten geen minerale oliën en parabenen, maar juist heerlijk verzorgende ingrediënten zoals sheabutter, olijfolie, jojoba olie, kokosolie en bijenwas. Ik had nog nooit (shame on me!) een lippenbalsem van eos geprobeerd, maar daar gaat nu dus verandering in komen. En ik moet zeggen: ik ben erg onder de indruk! Super handig ook om in je tas mee te dragen voor onderweg. Ze zijn bovendien ook nog eens heel betaalbaar: €5,95 per stuk.

eos-4

eos-5

eos hand lotion

Ten eerste: complimenten over de verpakking van deze handcrèmes! Heel handzaam, compact en super handig voor in je tas. De dop sluit ook stevig, dus je kunt hem gerust in je tas doen, no problem! De hand lotion is in drie geuren verkrijgbaar: berry blossom, cucumber en fresh flowers. Ik heb de groene variant: cucumber. Deze ruikt echt super fris! Ik heb deze hand lotion vanaf nu altijd bij me: dit is mijn nieuwe favoriete handcrème! In de handcrème zitten geen parabenen, maar wel glycerine, soja olie, aloë vera, sheabutter, macadamia olie, vitamine E en zonnebloemolie. Er zit een kleine hoeveelheid parfum en siliconen in, dit wordt voldoende gecompenseerd met alle andere voedende ingrediënten. De crème trekt snel in en laat geen vettig laagje achter, heel prettig! De eos hand lotion bevat 40ml en kost €4,99.

eos-6

eos-8

eos body lotion

De body lotion van eos zit in een grote pompflacon en ziet er clean en fris uit. De body lotion is verkrijgbaar in twee geuren: berry blossom en delicate petals. De body lotions bevatten geen minerale oliën, parabenen en vaseline, maar zit bomvol met verzorgende ingrediënten, zoals glycerine, soja olie, zonnebloemolie, avocado olie, aloë vera, haverextract, sheabutter, cacaoboter, macadamia olie en vitamine E. Er zit wel parfum in, maar hier merk ik niet zoveel van. Ik moet deze lotion niet op mijn eczeemplekken smeren, maar op mijn benen voldoet ‘ie prima! De flacon pomt niet heel prettig; er zit vrij veel druk achter waardoor hij echt op je hand spettert.

De body lotion is in twee maten verkrijgbaar: 200ml (€7,99) en 350ml (€12,99).

 

eos-9

De producten van eos zijn verkrijgbaar bij Douglas.

Ben jij benieuwd naar de nieuwe producten van eos? 

Liefs van Tedje

Deze producten heb ik ontvangen ter review 

Volg:

11 Reacties

 1. 30 augustus 2016 / 06:55

  Ik vind de lippenbalsems persoonlijk niet zo fijn. De hand lotion en de bodylotion vind ik heerlijk. De pomp van de bodylotion vind ik echt verschrikkelijk. Wat een onding!

  • Tedje
   Auteur
   30 augustus 2016 / 09:39

   Ah, dus ik ben niet de enige die daar problemen mee heeft! Ik dacht misschien ligt het wel aan de verpakking en is er een foutje gemaakt ofzo. Gelukkig is de body lotion super fijn :-)

 2. 30 augustus 2016 / 07:10

  Fijne review! Ik heb van dit merk nog nooit een lipbalsem geprobeerd, terwijl je er zoveel over hoort! De bodylotion is niet voor mij weggelegd, ik heb wat last van eczeem (en dan juist op mijn benen dus dat is niet handig voor bodylotion) naar de handcreme ben ik wel heel benieuwd!

 3. 30 augustus 2016 / 09:11

  Vind die verpakkingen echt helemaal top! Eenvoudig maar elegant. Best mooi. De creme lijkt me ook fijn :D

 4. 30 augustus 2016 / 09:56

  Leuke review! Ik kende de lipbalms al maar vooral de handlotions vind ik ook echt super fijn!

 5. 30 augustus 2016 / 10:39

  Ik ben geen grote fan van de lipbalsems van EOS, maar de handlotions lijken me wel erg fijn. :)

 6. 30 augustus 2016 / 12:02

  Ik ken alleen de lipbalms, maar alleen de verpakkingen van de andere producten zien er al zo leuk uit! Ik denk dat ik deze ook maar een keer ga proberen!

 7. 30 augustus 2016 / 12:11

  Ik vind de verpakking van de lotion echt geweldig, maar jammer dat ‘ie niet heel fijn in gebruik is. Ik vind EOS wel fijn, ik heb drie van die balsems, maar er zijn andere merken die ik fijner vind!

 8. 30 augustus 2016 / 21:40

  Ik ben zelf al jaren fan van de lipbalm en de handcrème, super fijne producten!

 9. Carolien
  22 september 2016 / 23:52

  Die handcreme is echt iets voor mij. In de winter altijd veel last van droge handen. Ik vind het echter niet fijn om de hele dag met vettige handen eind te lopen. Ga de crème zeker proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *