Essie Bachelorette Bash & Parka Perfect

Essie Bachelorette Bash & Parka Perfect

 photo IMG_9422a.jpg

Vorige week was ik met Anne in Spijkenisse en bij Etos liepen we tegen een mandje aan met Essie nagellakken. Niet zo heel speciaal zul je denken, maar dat was het wel! Er was namelijk 30 procent korting op alle nagellakjes in het mandje. Op sommige lakjes zelfs 50 procent korting! Uiteindelijk nam ik er twee mee.

Bachelorette Bash (nog in de oude verpakking) zag er zo perfect roze uit dat ik hem wel mee moest nemen en Perfect Parka trok meteen mijn aandacht door zijn speciale groen/blauw/grijze kleur. Vinden jullie de namen van Essie trouwens ook altijd zo leuk?

 photo IMG_9429a.jpg

De kwastjes van Essie zijn perfect. Ze zijn lekker breed waardoor je je nagels snel hebt voorzien van een laagje lak. Ook volgt het kwastje precies de vorm van je nagels. Ideaal!

 photo IMG_9443a.jpg

Bachelorette Bash is het perfecte donkerroze kleurtje. Bovendien is roze altijd goed. De lak is redelijk dun van structuur maar dat wil niet zeggen dat de nagellak slecht dekt. Integendeel zelfs! Hij dekt na twee dunne laagjes al. De lak droogt ook lekker snel op en is daarna meteen uitgehard.

 photo IMG_9439a.jpg

Parka Perfect bevat een hele subtiele shimmer die ik moeilijk kon vastleggen op camera. Op de foto van de kwastjes zie je het nog het best. Parka Perfect komt uit de wintercollectie van 2013. Deze lak vind ik heel bijzonder, zo’n exemplaar heb ik nog niet in mijn stash zitten (ja echt!). Op de foto komt hij vrij donker over, maar hij is net wat lichter in het echt. Hij neigt heel erg naar pastel en dus perfect voor het lenteseizoen als je geen zin hebt in échte pasteltinten zoals babyroze.

Uiteindelijk betaalde ik maar 7 euro voor deze twee beauty’s in plaats van 10 euro per stuk.

Welke van de twee is jouw favoriet? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

24 Reacties

 1. 13 maart 2014 / 06:41

  Parka Perfect vind ik een mooie en originele kleur! Prachtige lakken.

 2. 13 maart 2014 / 07:09

  Oh, Parka Perfect herinner ik me nog! Die vond ik toen al zo mooi. Bachelorette Bash is ook echt het peeeerfecte kleurtje dus je boft enorm! Ik zou trouwens de regelafstand van je titels wat groter maken, de eerste regel staat nu erg dicht op de tweede.

  • Tedje
   Auteur
   13 maart 2014 / 09:03

   Thanks Hester! Mooie kleurtjes he, ben er ook heel blij mee! Het is inmiddels aangepast! Thanks!

 3. 13 maart 2014 / 07:23

  Leuke kleurtjes, vooral de eerste! Lekker zomers!

 4. 13 maart 2014 / 11:48

  Ik vind Parka Perfect een heel mooi lakje. Bijzondere kleur.
  Love,

 5. 13 maart 2014 / 13:27

  Wat een leuke kleuren! En inderdaad, de namen van Essie zijn echt zo geniaal bedacht!

 6. 13 maart 2014 / 17:28

  Mooie kleurtjes! Die zie ik mezelf ook wel dragen.

 7. 13 maart 2014 / 19:10

  Wauw, ik vind ze allebei heel mooi. Je hebt mooie nagels en prachtig gelakt!

 8. 13 maart 2014 / 19:46

  Mooie lakjes ^^ Ik ben al een tijdje niet meer in de Etos daar geweest, korting is altijd mooi meegenomen!

 9. 13 maart 2014 / 20:44

  Wat een mooie kleuren! Je lengte van de nagels vind ik ook mooi.

 10. 13 maart 2014 / 22:24

  Ik vind parka perfect erg mooi! En fijn van die korting hehe :D

 11. 14 maart 2014 / 09:51

  Oh, wauuuuw. Echt zo mooi. Ik zeg net tegen de meiden op de redactie dat ik echt hebberig word van dit artikel! ;) Straks misschien maar even snel langs bij de Etos…..

  • Tedje
   Auteur
   14 maart 2014 / 13:49

   Haha leuk zijn ze he! Ik geloof dat er nu sowieso 30 procent korting is op alle make-up bij Etos!

 12. 14 maart 2014 / 16:49

  Van die roze lak krijg ik echt heel erg veel zin in de zomer. Maar ze zijn allebei heel mooi! Vind dat de Essie lakjes inderdaad heel fijn lakken, perfect kwastje en perfecte structuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *