Essie Gel Couture collectie

essie-gel-couture

Essie is een van mijn favoriete nagellakmerken. Bij mij blijven ze altijd meer dan een week zitten, score! Nu komt Essie met de Gel Couture collectie en ze beloven dat deze nagellak maar liefst 12 dagen blijft zitten. Dat moest ik natuurlijk testen! 

Als je je nagellak lang wil laten zitten, moest je dit vroeger eigenlijk al laten doen in een salon. Tegenwoordig wordt het steeds makkelijker en met UV-lampen voor thuis kun je in je eigen woonkamer een kleine nagelsalon beginnen, maar met deze lak van Essie hoef je niet eens in de weer met een LED- of UV-lamp. Ideaal! De nagellakken zijn verkrijgbaar in 30 kleuren en ik laat er vandaag vier (plus basecoat) aan jullie zien!

essie-gel-couture-1

De vijf kleurtjes die ik heb ontvangen: top coat – bubbles only – sew me – zip me up – hang up the heels.

img_1933

Essie bubbles only

JA! Het is herfst en dat betekent dat ik weer lekker veel rode kleuren op mijn nagels ga dragen. Ik hou ervan! Deze nagellak dekt in twee laagjes en geeft een prachtige glans. Mocht je nog op zoek zijn naar een iets donkere rode tint, dit is hem!

img_1923

Essie zip me up

Een mintgroen kleurtje met kleine shimmers. Een nagellak die ik de komende tijd niet echt zal dragen, maar die ik zeker ga bewaren totdat het weer mooi weer wordt! Deze lak dekt in drie laagjes.

img_1926

Essie sew me

Dit is echt zo’n perfecte nudekleur die je altijd kan dragen. Ik ben fan! Ook deze lak dekt in twee laagjes. De kwastjes van de Gel Couture collectie zijn trouwens iets breder dan normaal dan Essie, maar dat vind ik echt heel fijn!

img_1929

Essie hang up the heels

De perfecte zwarte kleur voor het najaar en de winter! Er zit een hele subtiele donkerblauwe gloed doorheen, wat hem net even wat specialer maakt. Ik vind het mooi!

img_1939

En, blijft de nagellak nu 12 dagen zitten?

De vraag waar jullie allemaal op wachten is natuurlijk of de nagellak daadwerkelijk 12 dagen blijft zitten. JA! Ik heb de nagellak gebruikt in combinatie met een basecoat van KIKO en de topcoat van Essie Gel Couture. Dit is ongelofelijk! Normaal gesproken blijft een normale nagellak een week bij mij zitten (ook al best lang), maar deze houdt het gewoon twee weken uit. En daar ben ik super blij mee! In de tweede week kwamen er wel minibeschadigingen op mijn nagels, maar zo minimaal dat ik het nog niet nodig vond om de nagellak te verwijderen. Na 14 dagen heb ik de nagellak eraf gehaald, omdat er toen grote stukken begonnen te chippen. Ik ben meer dan enthousiast!!

De Essie Gel Couture nagellakken zijn voor €11,99 bij Etos en bol.com te koop.

Ik heb deze producten ontvangen ter review.

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 13 oktober 2016 / 06:49

  Wat blijft deze lak lang zitten! Ik vind alle kleurtjes erg mooi.

 2. 13 oktober 2016 / 07:47

  Wat een prachtige kleuren, vooral die roze! Super dat de lak zo lang blijft zitten!

  • Tedje
   Auteur
   13 oktober 2016 / 22:14

   Ja, daar word ik heel vrolijk van!

 3. 13 oktober 2016 / 10:02

  Blijft lang goed zitten, voordeel! Vind de potjes ook best wel een gave ’twist’ hebben, letterlijk en figuurlijk :P

  • Tedje
   Auteur
   13 oktober 2016 / 22:14

   Daar heb ik inderdaad helemaal niks over gezegd, wat stom! Het zijn inderdaad andere potjes, cool he?

 4. 13 oktober 2016 / 11:55

  Die sew me vond ik ook ZÓ mooi in het echt, maar zip me up staat ook bovenaan mijn favorietenlijstje!

  • Tedje
   Auteur
   13 oktober 2016 / 22:14

   Mooie kleurtjes zijn het hè? Ik heb gisterenavond mijn nagels weer opnieuw gelakt met Bubbles Only, zo’n mooie rode kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *