Essie nagellak setje

 photo IMG_2730a.jpg

Afgelopen zomer in Zuid-Frankrijk kwam ik dit setje van Essie tegen in de La Fayette. Ik wist dat het een oude set was. Je bent beautyblogger of je bent het niet natuurlijk. Deze nagellakjes zijn in de winter van 2013 uitgebracht, maar desalniettemin vond ik dat ik ze moest meenemen voor die 6 euro. Ik bedoel, wat is nu 6 euro voor drie Essie nagellakjes? Oke, het zijn dan wel kleinere flesjes dan de originele, maar dat maakt niet uit. 

 photo IMG_2733a.jpg

Deze lakjes zijn dus niet echt meer te koop in de winkels (al hoewel oude Essie lakjes best vaak afgeprijsd zijn!), maar toch wilde ik ze nog aan jullie laten zien. Van links naar rechts: Shearling Darling – Parka Perfect – Toggle To The Top.

 photo IMG_3002a.jpg

Sharling Darling ga ik zeker heel veel dragen in de herfst en in de winter. Ik ben dol op wijnrode kleuren! De lak dekt in twee laagjes zoals we gewend zijn van Essie.

 photo IMG_3010a.jpg

Parka Perfect is een oude bekende van me, die heb ik namelijk al! Maar dat geeft niet, want dat is een geliefd kleurtje dus een back-up is altijd handig. Parka Perfect is echt een perfect kleurtje voor de herfst. :)

 photo IMG_3004a.jpg

Toggle To The Top valt me een beetje tegen. Ik had een mooie glans verwacht, maar wat er verschijnt zijn bubbeltjes en rare hobbeltjes. Misschien omdat de lak er al wat langer stond.. Ik weet het niet!

Wat is jouw favoriete lakje? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 20 september 2014 / 08:16

  Oh Parka Perfect is inderdaad heel mooi! En die wijnrode kleur is ook prachtig voor de herfst :)

 2. 20 september 2014 / 08:18

  Ik heb deze set oon, maar heb hem wel vorig jaar al gekocht. Ik heb hetzelfde probleem met Toggle to the top. Ik had de prachtige glans van Leading Lady verwacht, maar kreeg enkel van die lelijke bubbeltjes in de plaats. Ik denk dat het dus aan het lakje zelf ligt.

 3. 20 september 2014 / 10:00

  Parka Perfect ziet er erg mooi uit :)

 4. 20 september 2014 / 10:09

  Wat een schattig setje! Hele mooie kleurtjes (:

 5. 20 september 2014 / 10:12

  Prachtige set! Heerlijke kleuren voor het najaar. Hier houd ik echt van!

 6. 20 september 2014 / 10:27

  Jammer dat Toggle To The Top tegenvalt! Ik vind alle kleuren wel heel erg leuk, vooral Parka Perfect vind ik waanzinnig!

 7. 20 september 2014 / 11:46

  Aah wat een prachtige en draagbare kleuren, heel erg leuk voor komend seizoen!

 8. 20 september 2014 / 14:03

  Wat een prachtige set, hele mooie kleuren!
  Liefs

 9. 21 september 2014 / 10:59

  Groot gelijk dat je de set meeneemt, zeker voor €6. Sharling Darling is prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *